Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Kriminalitet do jaja...

Evo sad sam doso kuci iz skole (wtf? do tri sata?) ugl imadoh vrlo zanimljiv dan, sedam sati (ne skolskih) sam sjedio za kompom i radio prakticki nista.

E al onda je doso ciko iz krim policije, u narodu poznatiji kao krimovac ilitiga drot. Posto je netko orobio našu školu, uzo nekoliko hardova, RAM-ova, miševa il šta ja znam, sad će pravdu utjerat čiko iz MUP-a.

Pa tako on zvao redom one za koje misle da bi to uopče znali "skinut" sa kompa, i naravno ja moro bit na popisu. Ništa ajd odo ja do njega mal pričat tam bili ravnatelj i pedagoginja, pa me ljubazan drot ispitivo jel znam ko to prodaje, a ja si konto da bi dečko htio uzet sebi koji pa ono mal sastrane, kontam si ja da mu kazem da ima u Ve-milu ili u HGSpotu al neč se brukat pa da još na mene svali krivnju. I tako mi malo časkali o "komponentama" vrijednosti NEKOLIKO TISUĆA KUNA???

Pa da ipak je u pitanju hard disk od čistog zlata, 16 terabajta, traktorom i vagonima za prevoz žita.

Ak se ne nađe neki čiko koji je to ukro onda čemo mi, pristojna djeca morat na poligraf, davat otiske i tak to... ma ljudi čisti CSI kad tam dođu sa onim ultraljubičasto plavim svjetlima i krenu tražit tragove krvi, ovaj hard diskova.

Al ajd mal ekšn da bude u škali da nie tak dosadno kes. ČPB pozz

Post je objavljen 08.02.2008. u 15:06 sati.