Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

UDPDATE - Cam Gigandet, Breaking dawn zadnja knjiga, odabrani glumci za uloge Erica i Jessice

Evo.. odabrano je nekoliko glumaca...


Justin Chon je izabran za Erica Yorkiea

Photobucket




a Anna Kendrick će igrati Jessicu Stanley


Photobucket

Photobucket


- meni baš izgleda kao prava osoba za ulogu Jessice.. onako iritantno (iako jest slatka cura)

Informacije su uzete sa twilight lexicona, ali i sa mtv-jevog blogspota i mtv-jeve službene stranice



UPDATE

Cam Gigandet je također jedan od glumaca koji su odabrani za neku od uloga u filmu, no trenutno se ne zna za koju. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u O.C. California.


UPDATE
Cam je JAMES
Omg Omg Omg
- Mislim, nećete mi vjerovati, ali JA sam cijelo vrijeme mislila da je on James.. ne mogu vjerovati da jest... cijelo vrijeme sam mislila da će on biti James baš i zbog one uloge koju je imao u O.C-u.. kada je bio Marissin dečko i još bio kriv zbog njezine smrti.. baš izgleda kao osoba koja bi mogla biti James. Ima takav karakter...


Cam Gigandet

Cam Gigandet




UPDATE


Evo, prema najnovijim novostima sa Stepheniene stranice (Breaking dawn stranica - link) Breaking dawn je zadnja knjiga u Twilight seriji (iako smo to svi znali, ali opet je žalosno da je to tako 'konačno').

U Americi 31. svibnja izlazi posebno izdanje Pomrčine koje u sebi ima naslovnu stranicu Breaking dawna, ali i prvo poglavlje. Osim toga izlazi i New Moon na isti dan u džepnom izdanju.

Nažalost, koliko je meni poznato, ta se posebna izdanje kod nas ne mogu kupiti, pa niti na engleskom. (Bilo je i posebno izdanje Twilighta i New Moon-a, a nisu bili dostupni na našem tržištu.. šmrc cry )




*************************************************************************
Twilight (Sumrak) je 2005. bila jedna od najdiskutiranijih priča i prava za prijevod su prodana u 33 zemlje. Nastavak, New Moon (Mladi mjesec) je izašao u Rujnu 2006., i proveo je preko 30 tjedana na #1. na The New York Times bestseller list. Eclipse (Pomrčina), posljednja knjiga u seriji, izdana 7. kolovoza 2007. je dospjela na prvo mjesto najprodavanijih knjiga (bestseller list) nakon što je već u prvom danu prodana u 150.000 primjeraka. Više je od 5.5 milijuna kopija iz Sumrak serije u printanju. ****** ********************************************************************


Post je objavljen 08.02.2008. u 14:21 sati.