Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afrikausrcu

Marketing

Tipkanje

bas se pitam, kakav post da napisem na ovom blogu i ne mogu nikako doci na ideju. pa sam odlucio napisat post o pisanju postova sa mog stajalista.
dakle, razmisljam, padne mi pokoja ideja na pamet, ali nesto sto bi meni bilo interesantno recimo, jer sjetime se vecine postova tu koje sam napiso, za mnoge od njih je vecinu bolio qrac jer njima nisu bili zanimljivi. sad cete vi rec ja pisem za svoju dusu i slicno. ma dajte molim vas, zeljni ste paznje i neke slave. da pisete za sebe i za svoju dusu pisali bi u wordu ili u najgorem slucaju notepadu ako nemate office ^^.
dolazim do zakljucka da nema univerzalne teme, nesto sto ce svima bit zanimljivo jer kad kad se dogodi tako nesto, to ionako svi vec znaju i mos se jebat...
a mnogi ljudi nisu kreativni i slicno pa ne mogu postat svoje neke radove u bilo kojem obliku i formatu te dolazimo do postova tipa "danas sam ovo, danas sam ono". pa mislim si kog boli qrac sta ja radim, cim se bavim i zabavljam te kako mi je bilo u skoli/faksu i slicno.
jedino sto mogu je napisat neki svoj misaoni post, izrec svoje misljenje i stajaliste o necemu, ali opet, kog zanima moje misljenje jer ja sam samo ja!
uzivajte u tipkanju postova.

P.S. Pusa Aniti mojoj!

Post je objavljen 07.02.2008. u 22:39 sati.