Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raulduke

Marketing

AHOJ

Poštovanje!

sada sam upisivao jebeni username i pass nekih pola sata jer se nisam mogao sjetiti koji je...jebo sam mu mamu.
Nije me bilo neko vrijeme ( citaj dugo ) ali ne znaci da se zato bolje osjecam ili zato sto nisam imao inspiracije. Nisam imao isusovog vremena. Kaj je bilo od kada sam zadnji puta pisao?
Bandic je vece lazljivo govno i pedercina nego ikada, glupi narod je ponovo izabrao HDZ, ljudi svaka nam cast. Ja i dalje idem subotom na prokletu mrtvu salatu medju cigane i grobove koji se nazivaju zenama, sad su i majmuni gore. Ma super u picku materinu. Toliko je bjesa u meni da bi mogao samo psovati neke tri stranice ali to nebi imalo smisla...il?
Imam vise sanse nategnut casnu sestru nego neku od ovih ispovracotina od zena koje se smatraju najljepsima na svijetu.
Pa naravno da ce vam majmuni to govoriti, uzmite si jos i cimpanzu za djete i to je to! Ti su prije bijelu zenu vidjeli samo na reklamama jebo im pas mater ali nasim je zenama crnac njami.....retardirani grobovi! Ali nisu samo majmuni, tu su i englezi, njemci i nordijske zemlje. Ako vam netko od njih kaze da ste ljepi imajte na umu da prosjecna zena kod njih ima 169 kg i nisu sigurni zele li se te zenke parit ili jest.
Jebem vam sve pa daj se pogledajte malo, oko 95 % vas je vise nego malo falicno ali vi ste si u svojoj glavi princeze.Izgledate ko komad govna sa sposobnoscu govora. Mozda jedino princeze septicke jame!
Naravno cast iznimkama kojih je toliko malo da nestaju u moru sala, ruznoce, umisljenosti i viste gluposti
Zivim u tudjim snovima.....koji su meni ziva nocna mora.
Ovi nesretnici koji ce eventualno zalutati na ovaj blog mogu misliti sto god vas je volja, zivo mi se jebe za tudje misljenje. Ja znam sto sam ja, a to je iskreni do srzi gad. Ja se necu ustrucavati reci kada mi nesto ne odgovara. Ja mogu reci kad mi je neko djete ruzno, kad je krava debela ili kad neko izgleda kao idiot. Dajte mi otok, sekiru da si mogu napraviti kolibu i harpun ali ne za ribe nego za eventualne ljude koji bi tamo slucajno dosli!
Zivimo na komadu govna koji pluta po svemiru koji nazivamo zemlja......

Post je objavljen 07.02.2008. u 20:25 sati.