Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potragazasmislom

Marketing

Muška Manekenka, obična Pipi, preslikani Stiv i Hardcore Pederčina

Kažu da na jedan dan u veljači možeš postati netko drugi, netko tko želiš biti u stvarnom životu. Po toj sam logici oduvijek htio biti peder, transvestit ili drag queen, jer sam se u nešto do toga (ili u sve to zajedno) obukao (mislio reći prerušio, ali to mi je totalno glupa riječ = prerušio – kao da si nekog gurnuo toliko jako da ga nisi samo srušio, već si ga prerušio).

Dakle, nakon obavljenih priprema, ekipa u sastavu šmokljana (bljedolike i dugokose kopije Steve Urkela), Pipi Duge Čarape, vitke žene manekenke (koja je muško) i moje malenkosti (peder-transvestit-drag queen mješanac) zaputila se u birtiju (moju naravno). Tamo smo zatekli svakakve likove: Rokere, muškobanjaste žene, velike žene sa samostojećim mrežastim čarapama, kleopatre (valjda), kauboja i ženu mu indijanku, klaunove, divovske bebe, konobara (ček, a da, on se nije maskiro, on je radio) i ostale spodobe. Bilo je veselo, tekilično i veselo. A poslije toga je opet bilo malo tekilično, a poslije nekog vremena postalo je veselo i na Veselom Centru (WC-u). Malo sam, kako se stručno i eufemizirano kaže „olakšao dušu“. Nakon toga je postalo veselo i u mojoj glavi.

Unatoč činjenici da sam bio jako dobar i kvalitetan peder s tetovažom JA SRCE CIGANOVIĆ na stomaku, nisam izdržao do kraja. To jest, klonuo sam krajem prvog poluvremena; uvijek sam bio u lošoj alkoholnoj kondiciji, te se tempo utakmice pokazao ubitačnim za moje supač tijelo. U pola dva već sam bio na putu do kuće, a ostatak vesele družine kretao u nove avanture…

Fakat, imao sam ful dobru pink maju na sebi, usku ko gibraltarski prolaz, nekakav nakit oko vrata i po rukama, dole odlične (iz sedamdesetih) Travolta hlače, šnalice po kosi te balerinke na nogama. Pravi komad, nema šta, svi su se muškarci okretali za mnom.

Sutra u gradskim vijestima načuo sam da se većina muškaraca žalila svojim lokalnim liječnicima opće prakse zbog jakih, misteriozno neobjašnjivih bolova u vratovima. Meni ništa nije bilo čudno, čudno bi bilo da je reakcija izostala

Kissy, kissy…

Post je objavljen 04.02.2008. u 00:26 sati.