Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nitkonijeotok

Marketing

Dobar dan svima!
Danas vam se javlja mamina lavica, s obzirom da je mama lavica ostala bez svog osnovnog sredstva za rad-kompjutera. Da oprostite, prdnuo kompjuter i sada mi mater prolazi pravu ovisničku krizu. Kako pati ona, tako pate i svi ukućani, jer je naime gospođi dosadno te ima višak slobodnog vremena, pa ne zna kud bi sa sobom! Šalu na stranu, dala je da vas svih pozdravim i nada se da će uskoro rješiti taj problem. Znate, opet se njena lijeva i desna strana svađaju oko financija!
A sada malo o meni, ne znam koliko ste upućeni u moje trenutno stanje (čitaj: sranje), ali ono bitno je da imam sina od 18 mjeseci i diplomski na faxu za rješiti. Uh, te dve stvari nikako mi zajedno ne pašu. Mali kao da je ukopčan na struju , a meni koncentracija ne funkcionira poslije 22h. Tako da se gombam s time jaaaaaaaaako dugo. Vrtić nismo htjeli, baka servis zatvoren i to je to.
Uglavnom, već se lagano čupam za kosu i razmišljam kako bi bilo dobro da prespavam pisanje diplomskog i traženje posla ( a to je tek tema za pisanje)! Ostatak vremena provodim kao očajna kućanica (samo što nemam vilu,muža milijardera i dadilju), kolotečina svakodnevnice me ubija i to već lagano i dijete osjeti, jer kad ugleda oca na vratima samo što ne pukne od sreće. Ma, nije sve tako crno, mali i ja uživamo zajedno i ne bih to vrijeme s njime mijenjala za ništa na svijetu, ali da mi je malo i da se sebi posvetim. Toliko toga bih htjela, a nikako...
Evo danas, recimo, nedjelja je- baka servis otvoren, mislim si ja: idem ja malog frknuti babi i didi, a ja ću uživati- nema kuhanja, nema malog, mogu napisati blog, malo otići na facebook i malo biti s mužem. Ma, super dan!!! Odvela ja malog, došla doma, ručali dostavu, a kad ono zvoni mobitel- dida govori da se mali dere iz petnih žila, neće spavati, a mrtav umoran je, dolazi po njega. A ja si mislim, j.... ti i malog i sve, odu moji planovi u tri...Ostatak dana ne moram ni prepričavati!
Toliko od mamine lavice

Post je objavljen 03.02.2008. u 21:12 sati.