Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idepileprekoceste

Marketing

Throes of Dawn-Ophelia

sretan mi jebeni usrani rođendan. bilo je dost dobro jučer u gradu. za početak smo kupili onu bačvu ajnikena šta reklamiraju neprestano. kad smo to strusili odnesli smo ju kod sestrinog dečka htio je da mu dam. meni ne treba jer ju nemam kud stavit. onda u tarkus. tam pivu popili igrali stolni nogomet. tri runde u kojoj smo ja i frend izgubili sve tri. jeb'ga moja sestra zna jebeno dobro branit a ja ne. njen dečko zna neke fore pa mi stalno zabija. a moj frend sam roštilja tak da mi je sam zajebo sve. uglavnom sam ja zabijo golove. meni je sestra par puta sa golmanom. jebe mi se. tak me glava boli. kak mi srce kuca jebo ga ja tak mi glava oće ruknut. neku večer mene sestra pita koji mi je najdraži bend. je velim throes of dawn. nisam znao zašt pita. zabrijo sam da me pitala zato što sam joj prije tog pokazivo neke brutalne slike od cannibal corpsa. i šta se desilo prekjučer? oni odu do grada po neki kurac i vrate se i veli mi sestra imamo neš za tebe to ti je za rođendan. nadamo se da će ti se svidjet. onak da mi vrećicu nekakvu i ja vidim majica. reko zakon crna je. ja onak raširim i u pičku sex oni su meni dali napravit od throes of dawna majicu. kak jebeno. ajd da stavim sliku.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

skinuli su sa interneta sliku i odnijeli kod jednog lika šta radi tetovaže, skulpture i sve skoro. sam je to crto i sjenio zato slova nisu kak bi trebala bit. meni je majica prejebena. i tak. sad imam tih prokletih 16 godina. sjećam se kad sam slavio 15. skupili se nas punk urac. mene pita frendica i kak se osjećaš sa 15 godina? kak bi se trebo osjećat. ni vrit ni mimo. ne osjećam se ni sad niš drugačije. to jest baš sam u kurcu. stalno sam na tabletama. neš me vata pa to pokušavam sredit. i ovak pijem tablete za željezo jer je doktor reko da mi fali željeza a šta bi trebo čavle jest? jučer neki kurac pio neke tablete, danas ujutro dve tablete andola 500. brijem da sam trebo jednu po jednu. ja sam obadvije popio odma. niš ne čujem a sve mi je preglasno. ne da mi se više pisat. ne mogu.

Zašto je pile prešlo cestu?
Đorđ Žbunje: Ma to je neki komunista mater mu čokoladnu. Killat ćemo ga. Ima svega čovječe svinjetigne, janetinge,teletinge i ostale igne. ima i slatkiša za moju dječicu kojih je jedno pedesetak. Pušit će mi dick.


Post je objavljen 03.02.2008. u 10:56 sati.