Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razormanication

Marketing

Fuuunki

Niko ne zna za Primuse:( Koga god da pitam, ne znaju za Primuse. Ne bas svi, ali vecina ih ne zna. To mi je tuzno (lol). Ali dobro, budem ih ja prosvijetlil vec jednom. Cut ce oni Primuse, jednom. Mozda. Valjda.
Protagonist ove price je jedan tip koji se zove Funky Monks. Stvarna slucajnost sa stvarnim osobama je slicna. Prica je u prenesenom znacenju i ne odnosi se na unutarnju ili(citaj ili) vanjsku politiku republike hrvatske, 25.7. neke godine, mozda i 2006. Ili bilo koje druge.
Confjuson mu je bilo srednje ime. Tom Funky Monksu. Ne, nije bio redovnik, niti je radio u samostanu kao cistac wc-a. Dakle, on je bio na Putu. Putem je sreo momka zvanog Carlije. Carlije je bio jedan onako, funki momak koji je nosio ljubicastu odjecu sa zelenim sljokicama. Nakon kraceg upoznavanja oni su krenuli skupa prema nicemu. Nisu znali zasto, ali to je bilo u redu jer su oni Funki. Nakon duzeg putovanja u Funki-Nigdjezemsku (nista) nisu dosli do nje. Carlije je shvatio da Funky Monks ne moze biti protagonist, jer je to jedan glumac, a mi smo se ucili da u Grckoj, kod prvih tragedija, ako je jedan glumac on je protagonist, ili tako nesto mutno. Uglavnom, Carlije je upitao Funky Momka zato nista ne postoji. Funky Monks mu je rekao da nije vazan cilj, vec putovanje. Carlije se izmucio putem, nije nista jeo ni pio od kad su zapoceli svoj jurnije, i nije uvidio dubokoumnost Funky Momksa. Zato mu je opalio kruzni i pobjegao. Unutarnja kontrola nije uspjela nista vidjeti, jer su kamere zasnjezile. Carlije se izvukao bez kazne, optuzbe su odbacene uglavnom zbog toga sto je sudac bio Joni. A Joni nije volio Funki momksa jer je Joni volio cvrst, snazan ritam. Zato je stao na stranu Carlijea. Sto se dalje dogodilo? Funky Monks je zavrsio na obradivanju rude na DS9, dok je Carlije postao Admiral i sad si je kul dok iz fotelje gleda na veliki plazma TV svoju flotu, ne pitajuci se zasto su u Star Treku svemiri 2D-mizenzionalni. I tako je sve zavrsilo. Nazalost.
Ovom postu sam stavil kategoriju Knjizevnost jer je ovo umjetnicko ostvarenje, i kao takvo treba se promovirati. Pozdravi.

Post je objavljen 03.02.2008. u 14:07 sati.