Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3frajera

Marketing

CASTING ZA PRVU TELENOVELU

Velik pozdrav za početak od dobrih frajera, koji uza sve obaveze rade i na blogu, na novitetima koji uskoro dolaze, a također i neke starije rubrike koje smo imali odsada ćete moći vidjeti u malo novijim izdanjima..no da ne duljimo, krenimo s prvim poslom koji je pred nama, a ujedno među zahtjevnijim za samu realizaciju..




Dakle, moramo se pohvaliti kako uskoro na našem blogu kreće blog-telenovela naziva "Sasvim običan život" koju ćete imati prilike pratiti u nastavcima i kroz jedno određeno razdoblje..scenarij je napisan ( u zasluzi našeg frenda Borne), čija je ujedno i ideja, koju smo zajedno mi odlučili realizirati, te dobili još jednog poslovnog kolegusretan, u svakom slučaju prvenstveno jako dobrog prijatelja kojeg poznamo već godinama, i stvarno je pravi prijatelj kojeg bi svatko želio imati uz sebe! Na samom scenariju sudjelovao je i Alen..i samim tim uspjeh je siguransretan..barem za one koji vole pratiti serije, telenovele.., dok sam ja ostao malo izdaljine posmatrati kako napreduje sama realizacija! Ono što znam, moram reći da je stvarno dobro, al ponavljam-sve zavisi o ukusu, i tome tko što voli!
To je ujedno i naša prva telenovela koja će kreniti od ožujka ili krajem veljače na našem blogu i o terminu početka ćete biti još informirani, naravno! Unaprijed vam nećemo otkrivati niti radnju, niti likove, niti zanimljivosti..za to ćete se morati malko strpiti do objave prvog nastavka, a mi, a ponajviše dečki (Borna i Alen), koji rade posebice na tome želim sreće i uspjeha u tome, da se svidi i vama, a ne samo meni i nekolicini naših frendova koji su vidjeli nešto od toga..i naravno mi ćemo se kao ekipa potruditi da to bude što bolje, te da vam se svidi..jer vi ste naši čitatelji!

Ali imamo i jedan zadatak za vasyes, a to je jedan jako sladak i zanimljiv zadatak..IZABRATI..glavnu mušku ulogu naše telenovele, o tome će biti postavljena u boxu sa strane ANKETA, stoga glasajte i izaberite glavnu mušku ulogu!

1.kandidat zove se Felipe(pravim imenom), ima 19 godina, zgodan, sladak je..ma pogledajte i odlučite želite li njemu podariti zlatnu glavnu mušku ulogu..


2.kandidat zove se Juan Jose(pravim imenom), ima također 19 godina, sladak je i zgodan..ma pogledajte i sami procjenite koji vam je kandidat bolji, privlačniji i kome želite dodjeliti glavnu mušku ulogu u našoj prvoj telenoveli..


Pred vama su dvojica kandidata za glavnu mušku ulogu, na vama je da odlučite..stoga glasajte, redni brojevi su naznačeni na slikama! Imate 10 dana za glasanje, anketa se zatvara 10.02.2008.godine u 12:00h!

Eto, kao što vidite..dosta smo za ovaj put pripremili, al za sve one koje je ovo zainteresiralo javite nam se, komentirajte..i uskoro stiže 1.nastavak! Pozdrav od četvorkesretanToni & Alen, Borna i Sven(koji vas sve pozdravlja iz New Yorka!)..wave


Post je objavljen 01.02.2008. u 21:13 sati.