Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teskastranazivotaljubav

Marketing

....zavedi me osmijehom kao zlatnim strunama i kad bez rijeci budem ostala to nazovi pobjedom to nazovi kako znaš..

Da li cu ikad doživjet opet onaj osmijeh..kao što i vecina vas zna sutar je subota..sutra je taj dan..o sutra ovisi moj daljni ljubavini i ostali život..sutra cu vidjet da i sam zaslužila biti sretna..da li je to bila subina ili jednostavno samo jedan obican susret koji nije bio vitan u mom životu..vidjet cu..
Bojim se..iako sam mislila da nikad to u životu necu reci..mislila sam da sam jaka..da nema stvari koje se bojim..ali ocito ima..tako se danas osjecam nemocno..a i jesam nemocna..jel jednostavno ne mogu utjecati na tu odluku..sve ovisi o njemu..
Ne tražim od njega da mi kaže da me voli i da ne može bez mene..ne ne tražim to..jednostavno tražim da mi kaže draga si mi..stalo mi je na neki nacin do tebe..samo to trebam i to ce mi biti dovoljno..ali tko zna..možda ce to i reci a možda i nece..to cu vidjet sutra...
Živcana sam cijeli dan danas a tek šta ce biti sutra..to ne znam..ne mogu se skoncetrirat na ništa drugo osim na njega..samo o tom mailu razmišljam...iako sam se trudila ne mislit o njemu i mailu..ne mogu..jednostavno kad ti je nešt u glavi moraš mislit o tome..prijateljica mi je isto uzbuđena zbog toga..a tek koliko sma ja uzbuđena to vam ne moram ni reci..
Ne znam više..prošla sam kroz glavu sve mogucnosti..i ne znam..šta da ocekujem..priredila sma se na dobro i loše..
Znam da sutra navecer kad dođem na net i vidim da mi stoji jedan mail..necu ga moci ptvorit..rekla sam prijateljici d acu je nazvat kad budme otvarala mail..jel ne želim biti sama..jel se bojim..kako cu reagirati i bojim se šta ce odgovorit..
Svi koji znaju za njega..odjednom su promjenili ono svoje mišljenje "pa on ti je daleko traži nekog bližeg"..sad me svi pitaju kako"romanticni" jel se cujete..i kad im kažem šta sam mu napisala svi kažu da ce sve biti super..i da on nesšto sigurno osjeca..jel ne bi se tako ponašao da ne osjeca ništa...i da mi se ne bi javljao i ispricavao mi se toliko..ali opet onaj strah u meni ne da mi da mislim pozitivno..tj. ne mogu probala sam i ne ide..a možda i bolje...jeld a mislim da ce sve biti super..a onda se jako razocaram i to me ubije..bolje je ovako..ali baš sam danas pricala s prijateljicom i kažem koliko bi mi bilo lakše da znam šta ce mi odgovorit..joj to vam ne mogu opisat..koliki bi mi teret pao s vrata..neopisiv..
Trenutno je ovako kod mene..nadam se dobrom a ocekujem loše..baš nekako ne objašnjiva situacija..zar ne? nikad se nisam tako osjecala..cudno jako..da opet se nadam..i sretna sam jel srela sam puno ljudi koji se ne nadaju pa im je život sjeban...a ja to ne želim..želim se nadati pa makar se razocarala ali želim da nada postoji..ali opet ne želim pretjerivati s nadom..jel ipak treba uvijek gledati na dvije strane..neobjašnjivo..
Vidite da ni sama sebi ne znam objasnit kako se trenutno osjecam...(jako cudno) tako da se nemojte cudit ako vam ovo što sam napisala ispadne nekako nejsano..jel ja se trenutno tako osjecam..nejasno,uplašeno,sretno,nervozno,živcano,uzbuđeno i u velikom išcekivanju..
Evo baš slušam od crvene jabuke pjesmu "tamo gdje ljubav pocinje" i osma se sjetim tog dana..i..tih slatkih okica koje su me gledale..i osmijeha koji me je zarobio na prvi pogled..i još me drži i ne pušta..
Kao što vidite danas je sve ne objašnjivo pa je tako i moj današnji mail ne objašnjivo mal..
Dragi moji uživajte mi i volite se..i naravno držite mi fige..i dođite svi u nedjelju jel ce stavit u post mail koji mi je odgovorio..
pusaaaa od izgubljene u ljubavi..

Post je objavljen 01.02.2008. u 19:39 sati.