Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

"KAKO BI BIO MUŠKO DA NISAM POKUŠAO?"








...poznato vam ovo?

Da. nažalost vam je poznato.
No ono što vam nije poznato i što se skriva je - koliko je u stvari djevojaka bilo u situaciji kao nesretnica koja je izlazak zbog "muškarčine" završila u mrtvačnici...na svu sreću su preživjele.

Od žena koje poznajem i koje su imale dovoljno snage da budu iskrene i priznaju, zabrinjavajući broj njih je bio jednostavno - SILOVAN!

...bivša cura je tako izgubila nevinost. Pijanu ju je silovao tip... btw stariji od nje 15 godina. Bila je maloljetna.

Prijateljicu je uz blagoslov i sudjelovanje njenog "dečka" u drogiranom stanju jebalo 5 njegovih prijatelja.

Drugu prijateljicu je nakon prekida friško bivši odvukao doma kod sebe i za oproštaj pretukao i silovao.

Jednu meni dragu osobu su silovala trojica "frajera" i usput joj polomili tri rebra i pola lica bejzbol palicom jer se borila i opirala...djevojka s kojom sam se viđao je izgubila nevinost u 13-oj uz sličan modus operandi. Dvojica bez bejzbol palice...

Ima toga još...da sad ne nabrajam pokušaje npr. uglednih ljudi sa ženama i djecom koji sebi za pravo uzimaju da posjeduju osobu koja radi za njih...

I što sad? Prijaviti policiji! E da...znaju se gubiti papiri, okrivljeni ne dolaziti na ročišta...a osim toga "pa žensko je a one su đavolji izrodi i samo traže tako nešto!" (citat jednog gospodina koji inače radi posao vezan upravo uz sudstvo)
A diskrecija i ne postoji. Pa najčešće silovana osoba još ima i stigmu okolice...

Zanimljiva pojava u ovome svemu je i reakcija roditelja na ovakve situacije...od pominjanja "nečistoće" i "što si tražila to si dobila" do istjerivanja iz kuće!

Psihološka pomoć u užem smislu baš i ne postoji. Samo prepisivanje lijekova.

I što sad?

Ne znam je li netko gledao film "IRREVERSIBLE" sa Monikom Belucci...da li je rješenje ovakvih situacija ono iz filma?

Pobogu, ako je mjerenje "muškosti" ono što je debili roda masculinum rade svakodnevno onda me je stvarno sramota što sam muško!

A o prstu u anusu ili "pozdravu na lički način" neću uopće da pričam...sramota za sudstvo i cijelu državu...koja prolazi tako olako za nevjerovati.
Što bi bilo da je navedeni idiot, koji btw. laje na novinare i baca im kosti jer mu je valjda odvjetnik savjetovao da se izvlači na neuračunljivost, umjesto nesretne Amerikanke tako odlučio "pozdraviti" neku drugu ženu (ili muškarca? nije izgleda važna privlačnost već nadmoć) koja recimo nema novca za odvjetnika ili je jednostavno sram?

Ništa. Ispao bi frajer. I muško...kao i ratni zločinci za vrijeme ovog prokletog friškog rata i hale za silovanje. Da li se ikada sjetite toga, gospodo "muškarčine"?

Sram vas bilo. Ako uopće znate što je to.

Post je objavljen 01.02.2008. u 12:51 sati.