Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punkerica89

Marketing

Ma sretna sam........

Biti postojan cilj je svake misaone osobe. Traganjem za smislom samo je dio našeg uspjeha da postanemo još bolji. Nešto više posebniji od drugih i sretniji.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Bila sam EMO djevojka. Brisala sam suze, jednu za drugom. Nisam vidjela smisao u ničemu. Slušala sam neprestalno glazbu (najčešće samo metal) i samo sam njoj bila posvećena u tom razdoblju tuge i boli. Sjedila u zamračenom kutu sobe. Zamišljala sam svoj kraj, hoće li se itko tamo pojaviti. Dan kad se svijet uvukao u mišljenja obavijena suzama, crninom i žaljenjem. Prisjećanja neke osobe, makar ju i nisu u potpunosti poznavali rekli bi:...da bila je dobra, povučena djevojka... Zapravo nisu mi bila potrebna sažaljanja niti suze drugih samo sam htijela pobjeći u svoj svijet. Palila cigaretu i razmišljala kako je teško. Zar je samo meni teško? Ne naravno da nije, ali u tim trenucima samo sam htijela slobodu. Pogledi su me ubijali. Mrzila sam svoju pojavu bilo gdje. Htijela sam se izbrisati, kao trag olovke s papira. Da se barem jednom kaže bila jednom u životu neka greška, ali izbrisana je.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Kako sam upoznala samu sebe ni sama nisam sigurna. Uz mene su bili ljudi koji su mi davali nadu. Neki su dijelili svaku moju tugu, nosili je kao svoj teret. Danas tim ljudima zahvaljujem. Primjetila sam da mi osmijeh dobro stoji i danas ga ne skidam s lica. Bilo je teško, ali sada je sve to iza mene. Iza leđa ponosa, sreće i želje da uspijem. Emo je samo dio moje prošlosti, koju u biti ne želim zaboraviti ni u kom slučaju jer je bio dio mene. Emo je zapravo bio idol, nešto sličan idolu teatra Francisa Bacona, koji me opsjedao i davao mi je lažnan prikaz postojanja, lažnu i izmišljenu dramu koja je stvorena samo za mene, ali nije mi žao. Naučila sam živjeti i s tom stranom života.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Čovjek zaziva radost u kutku male postojanosti, ali ne shvaća da ona neće doći sve dok se ne digne i svom jačinom zadere DA DANAS NIJE ON NA REDU DA NESTANE!

Post je objavljen 30.01.2008. u 21:52 sati.