Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

sportski vikend...

Od zadnjeg posta se nije ništa osobito dogodilo,sretan osim što smo dobili maxtv i non-stop ja i sestra gledamo mtvnaughty. Za sada smo zadovoljnji, u početku je bilo nekih smetnji pa je mama zvala službu za korisnike i sada sve valja. Ima dosta dobrih filmova na HBOthumbup i HBO comedyfino, crtani nisu ni titlovani ni sinkronizirani, pa ću malo morati učiti engleskinut.
Neki dan je izašao članak u Slavonskom domu o turniru u Poreču. Trener je obećao da će mi spržiti slike i dvd, pa kad dobijem stavit ću slike sa turnira.
U subotu smo bili u Đakovu igrati i izgubili sa 18 razlikeheadbang a seniori su igrali sa Županjom i pobijedili 131:60. Do sada nisu ni jednu utakmicu izgubilihrvatskaJoš malo pa će mi biti rođendan (11)party. Moram već pomalo razmišljati koga ću pozvati. Curice mislim da neću zvati jer mi uvijek pokvare slavljenamcor.
Ove godine neću dobiti igricu za rođendan jer sam dobio dosta novih, a što ću dobiti još ne znam. Možda dobijem novi mobitel, ovaj sam dobio za prošli ...ako uspijem nagovoriti tatu. Mama mi pravi probleme, kaže da mi je ovaj još dobar...Pozz i dajte malo sa tim komentarimayes.


Post je objavljen 28.01.2008. u 14:14 sati.