Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Nedajmo gospićkoga viteza Josipa Perkovića njemačkim okupatorima!


Špijunskog profesionalca koji je organizirao sve ono što je SIS na početku rata napravio na terenima Gospića, Zadra, Šibenika, Splita, Kupresa, Mostara... (Josip Perkovića, na ovoj slici snimljenog na sastanku sa Tuđmanom i Šuškom u Gospiću, u desnom kutu) njemačko pravosuđe "neopravdano" sumnjiči da je sedamdesetih i osamdesetih godina prošloga stoljeća organizirao udbaška ubojstva. Hoćemo li imati snage zaštiti viteza koji je časno služio svim poznatijim hrvatskim predsjednicima antifašistima: Josipu Brozu Titu, Franji Tuđmanu i Stipi Mesiću?


Norčev suborac Miro Laco (stoji lijevo) i pomoćnik obrane za sigurnost Josip Perković odlično su surađivali. I danas, kada je Laco Bandićev pomoćnik pomoćnika za branitelje, a Perković, umirovljenik i ponosan otac savjetnika Predsjednika RH za sigurnost, njih dvojica čvrsto su povezana preko Bandića i Mesića. O sudbini Perkovića starijeg ne ovisi samo budućnost Hrvatske nego i njene metropole - Zagreba


Nastavak suđenja Krunoslavu Pratesu, na kojem se Perković za sada pojavljuje tek u ulozi neispitanog svjedoka, očekuje se 13. veljače 2008, ako SOA u međuvremenu, kao sredinom listopada ili sredinom siječnja o.g., nešto ne poduzme. Zašto je nacionalni interes štititi Josipa Perkovića, suprostavljen primanju RH u euroatlantske integracije, pogledajte iz priloga emitiranog u Dnevniku HTV-a 17. studenoga 1991., na dan kad je Vlada nacionalnog jedinstva, ne znavši gdje su Tuđman i Šušak, trebala donijeti odluku hoće li Marin Vidić-Bili kao njen povjerenik potpisati kapitulaciju Vukovara.





Post je objavljen 27.01.2008. u 22:39 sati.