Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kcdobrogapastira

Marketing

NOVA KNJIGA: ŠTO SU IZABRANJE I PREDESTINACIJA

Obaviještavamo Vas da uskoro, u izdanju Kršćanskoga centra "Dobroga Pastira" iz Osijeka, iz tiska izlazi prva knjižica iz serije: Osnove reformiranog vjerovanja, pod nazivom:

ŠTO SU IZABRANJE I PREDESTINACIJA
autora Richarda D. Philipsa

Narudžbe možete izvršiti putem e-maila: krscanski-centar@os.t-com.hr odnosno na mob. 099 212 45 79.

„Temelj vašega spasenja se nalazi – ne u vama, koji ste tako slabi i promjenjivi, tako nestalni u svojim osjećajima i nedosljedni u vjeri – već u samom Božjem suverenom i nepromjenjivom izabranju od vječnosti.“

Izabranje i predestinacija su dvije najozloglašenije točke teologije Reformirane crkve. Mnogo se tinte prolilo i mnoge su propovijedi ispropovijedane o tim dvjema temama, jer mnogi smatraju da takvo vjerovanje ljude čini „robotima“ te da se time umanjuje važnost evangelizacije. Što reformirani odgovaraju na ovakve kritike? Ili, još važnije, što Biblija uči o tome?

Ne skrivajući svoje srce pastora, Philips na svakoj stranici iznosi biblijsko učenje o ovim važnim doktrinama otkrivajući njihovu praktičnu primjenu, a sve radi sigurnosti, poniznosti i radosti vjernika.

Knjižice „Osnove reformiranog vjerovanja" namijenjene su čitateljima laicima i njihovom upoznavanju sa specifičnostima reformiranog vjeroispovijedanja. One su napisane prvenstveno za uporabu u Prezbiterijanskim i Reformiranim crkvama.

Richard D. Phillips je glavni pastor Prve prezbiterijanske crkve Coral Springs u Margate, Florida

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 27.01.2008. u 17:46 sati.