Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/g6o6r6

Marketing

ODUVIJEK SAM HTIJELA BITI KUĆNI LJUBIMAC,A DANI ME TRETIRA BAŠ KAO PSA

Dewsbury, 24.01.2008., 19:43 | BBC, The Sun

Gotičari Dani Graves i njegova zaručnica Tasha Maltby iznenadili su mnoge kada su se prošetali ulicama grada Dewsburyja u Velikoj Britaniji. Naime, Dani j Tashu vodio na pasjoj uzici.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Gotičari Dani Graves i Tasha Maltby

No kada su se našli na ulazu u autobus našli su se na negodovanje putnika.Zbog toga gotičare nije pustio unutra,a bio im je zabranjen pristup i drugim busevima,potvrdila predvoznička kompanija Ariva Yokshire.
25.godišnji Dani Graves i njegova 19-godišnja zaručnica Tasha Maltby iz Dewsburya,tvrde da ih je kompanija diskriminirala.
Par odijeven u crno ispričao nam je kako pri ulasku u autobus rečeno da ga napuste,a ujedno i zabrana ulaska u drugi.
Navikli smo da nas ljudi čudno gledaju,navikli smo i na komentare,ali nismo očekivali da nas ne puste u autobus,učinili smo sve što i drugi kojima je potreban prijevoz:rekao je Dani.
Nošenje pseće ogrlice je Tashina ideja,tvrdi ona.Bivši dečki su je zvali čudakinjom kad bi to predložila.
Zaručnici su rekli da se vole,a ogrlica je samo znak povijerenja koje imaju jedno u drugo.
"Od Danija dobivam mnogo pažnje,kao i svaki drugi ljubimac.Oduvijek sam željela biti nečiji ljubimac,poput psa,ali to nisam razumijela dok nisam srela ljude koje žele istu stvar.Nekome se to kako mi živimo može činiti čudnim.No,nama se to sviđa,a k tome nikome ne činimo ništa nažao:kaže Tasha.
Tasha dobiva i nagradu maženja po trbuhu kad učini nešto dobro,ne kuha,niti sprema.Dani je tretira kao bilo kojeg drugog psa.
Radim sve za nju.Ona je kućni ljubimac.Nebiste valjda očekivali od kućnog ljubimca da pere suđe ili da kuha za vas.To vi činite za njega:rekao je Dani.

Post je objavljen 26.01.2008. u 13:43 sati.