Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samomojarazmisljanja

Marketing

MOJA INTUICIJA

Umišljam li ja , vara li me intuicija, mislim da ne.
Čim sam čovjeka viđela nešto je bilo čudno, osjetila sam kako me gleda, kako govori, ma osjetiš to.
Ajde prvi put sam morala samo otkopčat gaće, gornji dio robe mogo je ostat. Sve je bilo dobro dok sam ležala i on me masiro, ali kad mi je reko da sjednem i kad me naslonio na sebe, e tu sam već osjetila da ima nešto što ne bi trebalo.
Znam da mi mora vrat sredit, ma ne bome facu, a pogotovo usta, ajde odradila sam to s mišlju da umišjam, ali juče nijesam umišljala.
Juče već kod masaže, jednostavno sam šutala, a ja nijesam tip od šutnje, masaža nije baš ugodna, nije ono da se opustiš i letiš preko 7 mora i 7 gora, dapače, ali u momentima kad bi osjetio da se napinjem, samo što ne vrisnem, pofermo bi i promjenio mali taktiku, dosta bi me lagano i nježno masiro, što mi je bilo čudno s obzirom da mi je žena prije mene rekla da bar kad osjeti da boli hoće malo pofermat, ali on namješta što treba namjestit, radi i vele se ne obazire.
E kad smo finili masažu trebalo je sjest, ovaj put gore nemam ništa, jer masiro mi je cijela leđa, vrat i naravno guzice.
Nisam se baš ugodno osjećala iako ja nisam sramežljiv tip, ali najrađe bi se bila pokrila.
Sjela sam na stol, on je iza mene, naravno moram se naslonit totalno na njega i opustit, možeš mislit, nešto prčka, nekakve točke na vrata, pritišće, okreće mi glavu na jednu, na drugu bandu, i svako malo me namaže toplim uljem izmasira i osuši toplim šugamanom.
I išlo je to jedno doba, već sam mislila kako sam sve ono umislila, ali ali..........
Pred kraj jednosavno osjećam da me mazi a ne masira i kad mi je reko da stavim ruku na njegovo rame, dobro to sam i do tad radila, i da lagano okrećem glavu u desnu bandu usta su mi došla do njegovih, ma ne do, nego me krenio, da sam otvorila usta bio bi mi uvalio jezik, osjetila sam kako je glavu prislonio uz mene, osjetila sam, ali to sam i prije pa sam mislila da umišljam kako mi miriše kosu, dok mi je prije tretmana davo lastiku da vežem kosu u rep stao je iza mene i osjetila sam kako me pomiriso, ma i prekjuče sam to osjetila ali sam isto mislila da umišljam.
Zašto ovo pišem, jer bez obzira na prvotnu nelagodu, zbunjenost moram priznat da me uzbuđiva, ne vjerujem da bi dalje od toga pošo, a i nisam dijete znam se obranit.
Ja sam šutala, on me pomalo ispitivo, kad sam rekla da su mi sva djeca muška i da nemam vele pomoći reko je da bi mi trebali pomoć, pito me koliki su i kad sam rekla da je najmlađi 19 reko mi je da je njegov najmlađi 30 i da koliko mislim da on ima godina, ajde udjelila sam mu kompliment jer fakat dobro izgleda i naravno kad mi je tio pomoć se obuć, zapet korpić odbila sam, nabrzinu se obukla i klizla vanka.
Mislim da moja intuicija ipak radi bezprijekorno koliko god ja suzbijala neke predosjećaje.






Post je objavljen 26.01.2008. u 07:50 sati.