Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexy-seka

Marketing

Baš ništa posebno...

Već danima planiram sjesti za komp i natipkati neki post, ali svaki put odgodim jer imam nekog "važnijeg" posla.
Ma ni sad ne znam što bih zapravo napisala, ali evo red je da nakon dva tjedna napišem bilo što, pa da i vas posjetim i vidim što se događa u vašim životima.

Kod mene baš ništa posebno... ( to mi je u poslijednje vrijeme najčešći odgovor kada me netko pita što ima novo kod mene ).

Dane uglavnom provodim s D ( frendica iz susjedstva koja inače živi u Zadru, ali je sad kod roditelja od Božića ) jer mi je super s njom u društvu, idemo jedna kod druge na kavicu i čaj, pa malo ogovaramo muški rod i tako, jedna drugoj ublažavamo dosadu.
Kad nisam s njom onda obično provodim vrijeme s "malim" i tako...

Opet sam nabacila koji kilogram ( točnije 3 ) preko zime i sad samo pričam o nekoj dijeti, tj. više o odricanju od slatkiša i dobroj vježbi, ali i D i ja nikako da prijeđemo s riječi na dijela.
Kao izbjegavam šećer u kavi i čaju, a kad navalim na čokoladu...užas!!!
A stvarno bih se trebala natjerati da se riješim tih kila iako su moji starci sad najsretniji na svijetu kada sam im se neki dan požalila da imam 51 kg jer oni ( pogotovo mama ) odmah kukaju kad sam mršava.
Ali što je najčudnije svi mi govore kao da sam smršavila ( nedavno frend od "malog" njega pitao kako sam ja to tako jako smršavila, pa baka od "malog", pa mi ujo kaže da sam ko glista, aha al' gliste nemaju toliki stomak kao ja da ne mogu ni traperice zakopčati...)

I tako...

"Mali" me čak zarazio i s kladionicom, ali sam izgubila 2 puta po 10 kn ( zapravo jedan listić mi je on uplatio ) i tako sam definitivno završila svoju karijeru kladioničara!
Nisam baš za to da bacam lovu u vijetar, pa bilo to i 10 kn!
On je 2 dana za redom dobio, pa sad misli da ga je krenulo, ali je sinoć izgubio, pa sad ne znam hoće li nastaviti ili neće...
Ma zarazno je to!!!
Ja sam se toliko živcirala dok sam pratila rezultate na txt-u, a nisam uložila neku lovu, a kako je tek onima koji ulože i po nekoliko stotina kuna!
Bolje prestati na vrijeme dok ne postaneš ovisan...
To je moj zaključak!

Eto, svašta ja tu vama napisala što vas zanima i ne zanima!
Al' šta ću?!

Veeelika pusa svima, pogotovo mojoj k R a Lj i C i koja je u zadnje vrijeme zapostavila pisanje!



Post je objavljen 25.01.2008. u 20:48 sati.