Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

1001 POST: Ayuso on the way out??


Image Hosted by ImageShack.us

LARRY AYUSO WALLPAPER by HRC


OK, OK...

Prije nego što se počne sa otkazima i novim akvizicijama usred sezone toliko tipičnima za ovo nogometno podneblje, pozivam kritičnu masu koja je ispred Tornja otpočela medijski linč, da prvo baci pogled na sljedeća dva broja, jer brojevi NIKADA ne lažu:


EUROLIGA: 14.3 PPG (bez Maccabia)

NLB LIGA: 14.9 PPG



Za one od Vas koji su upravo stigli iz Maksimira, pojasniti ću da se radi o prosjecima poena po utakmici, te da je Larry Ayuso, ma koliko blijedo igrao u odnosu na žute dane i dalje druga napadačka opcija ove Cibonine momčadi. Možda griješim, možda bi njegov odlazak značio prosperitet za Hoskina & Kelleya, ali danas ću uložiti dio teško stečenog kredita na Ayusovo polje, pa makar njegov otkaz bio neminovan.



TOP 10 NBA PLAYS 22-01-2008
EUROLEAGUE NEWS 22-01-2008
TOP 10 RUDY GAY DUNKS
TOP 10 JAMARIO MOON DUNKS
TOP 10 GERALD GREEN DUNKS
TOP 10 DWIGHT HOWARD DUNKS



Zabio je 0 poena u jednom poluvremenu protiv europske košarkaške institucije i miran k'o bubica odsjedio cijelo drugo poluvrijeme. Cibonu čeka ključna utakmica protiv LeMansa. Tko će šutirati eventualnu ključnu loptu na toj utakmici bez Ayusa? Suviše predvidivo. Jordan ne bi postao pobjednik da nije imao Pippena. Warren jednostavno treba Ayusa u ovoj situaciji, osim ako ne smatrate da Hoskin može igrati šutera, a Kelley skakati..

NCAA @ NASN 22-01-2008
18.30pm(CET) Syracuse vs Georgetown - College Basketball
Big East rivals take the court at the MCI Center as Roy Hibbert and the Hoyas host Donte Greene and the Orange.

20.30pm(CET) Texas vs Oklahoma State - College Basketball
D.J. Augustin and the Longhorns will be looking to pick up a road victory at the Gallagher-Iba Arena against their Big 12 rivals, James Anderson and the Cowboys.


BTW, Final Four Kupa Krešimira Ćosića igra se početkom veljače u Trnskom, a Larryu ti koševi itekako leže.

Nije istina da se nije pokušao prilagoditi momčadi. Što činiti ako ga se želi zadržati? Razgovarati o problemima, najlakše je odrezati ruku, a kasnije razbijati glavu zbog toga. Treba itekako dobro razmisliti in the first place.

I rest my case, naravno da ću ovo potpisati...


Marjan Crnogaj a.k.a. Muraya
Nba.blog.hr




Post je objavljen 22.01.2008. u 18:41 sati.