Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pukmakarska

Marketing

Sezona 2008 / 2009

Pozdrav, dragi ljudi!
Stigla je i nova, 2008. godina, pa u skladu s tim novitetima oko datuma, red je da prigrlimo i neke novitete vezane uz Udrugu. Dugo je trebalo da se neke stvari iskristaliziraju, ali sada su napokon i one došle na svoje.


Prvo malo o Blogu!
Dakle, blog je otvoren prvenstveno informativno, što znači da ćete putem njega imati uvid u sva događanja vezana za Udrugu, bili vi njeni članovi ili ne. Osim toga, ovim putem vam želimo dati priliku da i vi direktno sudjelujete u planiranju ili organizaciji određenih događaja, pa svoje prijedloge, komentare, ideje i slično možete slati na mail adresu:
puk-makarska@live.com , a sve ostalo što vas interesira možete pitati pod "komentarima" na blogu, ili također preko maila.
Blog Puk Makarska ima i još jednu funkicju, a ona će biti razrađivana putem, kroz sve postove koji budu vezani za pojedine projekte, a čija će namjena biti da se, svatko tko je zainteresiran za suradnju oko tog projekta na bilo koji način, može javiti.
Blog za sada uređuju Dalibor Čagalj, Dario Divković i Mateo Perković, no uskoro će im se pridružiti i nova ekipa.


Ustroj
Osim novih projekata, Udruga će vjerojatno dobiti i nešto drugačije lice, a to se u prvom redu odnosi na funkcije pojedinih članove, te uvjete oko pristupanja Udruzi. Na ideju oko predsjedištva se došlo uzimajući u obzir sve aspekte i interese svih članova, a najrealnije viđenje te situacjie je zaključeno osnivanjem takvog organa, koji će se sastojati od četvorice aktivnih članova.
Dadin egzibicionistički apetit, Darijeva ravnodušnost i aktivna pripravnost, te Mateov vid realizacije su Udruzi donijeli ono što je ona sada, te je na tim temeljima i izrađen novi model funkcioniranja.
Nadamo se da ste zadovoljni nedavno održanim "Nered.Festom", no to je samo osnova za daljnje pothvate na koje se spremamo. Za ovu godinu planovi još uvijek nisu finalizirani, no postoji određena struktura po kojoj se može razaznati ono što nas čeka. Neki ciljevi su zacrtani općenito, a neki još uvijek samo u našim glavama, no kakogod - dokazali smo, u prvom redu sami sebi, da se sve može kad se male ruke slože. ;)

Do slijedećeg čitanja,
pozdrav!!!

PUK

Post je objavljen 22.01.2008. u 14:57 sati.