Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirablog2

Marketing

Shakira Prozvana "The Beauty Of Colombia"

Shakira je nedavno dobila svoj novi nadimak.Shaki,Shakka,BeeSha,Shuk,Kira..i The Beaty Of Colombia (Ljepota Kolumbije) !! Shakiru fanovi i ostali je predlažu za predsjednicu Kolumbije! Ljepota Kolumbije kaže "Kada sam saznala da su me kandidovali odmah sam skužila da je to neka skrivena kamera,hahaha ...Ali stvarno,i onda su fanovi naletili na mene i počeli navaljivati,a ja imam turneju ,koncerte,nemogu objasnila sam..."

Image Hosted by ImageShack.us


"Čak su mi rekli ,pa BOC (Beaty Of Colombia) ti imaš kvocijent inteligencije 140,smislit ćeš ti šta treba uradit,hahaha" dodala je Shakira.Fanovi su bili punoo razočarani,ali ja mislim da nebi trebali biti razočarani jer ipak su imali hrabrosti to učiniti,da kandidiraju celebrity-ja za predsjednika!P.S. Mislim da je bolje što nije pristala jer kako bi dalje mogla snimati spotove,nastaviti turneju,ići na awards showe,obići svijet,...A,i Shakiri bi to nedostajalo jer bi (ako bi bila predsjednik) morala se baviti politikom,a ona to m-r-z-i!!!

Image Hosted by ImageShack.us


I još neš' …

Glasina o prekidu

Jedan meksički magazin je u novom broju objavio navodnu vijest o prekidu latino ljepotice Shakire i njezina dugogodišnjeg zaručnika Antonia.Shakira je u vezi toga izjavila da svaki dan u časopisima čita glasine o sebi i da je to ne pogađa.Samo se brine što će njeni obožavatelji o tome misliti.I potvrdila je da su to obične glasine te da njena i Antonieva ljubav još traje.

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 21.01.2008. u 20:54 sati.