Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psisuzakon4ever

Marketing

Odjeća za male anđele



Najkvalitetnija odjeća za Vašeg ljubimca neće imati samo modnu ulogu - mora biti i funkcionalna.

Izbor od nekoliko stotina kaputića, kabanica, dolcevita i drugih odjevnih predmeta napravljen je isključivo vodeći računa o potrebama Vašeg psa za zaštitom od vlage i hladnoće tijekom dugih jesenskih i zimskih dana. Naravno, dostupni su u svim veličinama, dezenima, te različitim materijalima, kako bi zadovoljili potrebe i ukus svakog psa i njegovog vlasnika.

Ističemo i "fluorescentne" kabanice namijenjene psima koji se kreću uz cestu za vrijeme mraka, jer su nadaleko vidljivi pred farovima automobila.



Svaki odjevni predmet za psa mora zadovoljavati nekoliko funkcija: mora biti jednostavan za upotrebu - oblaćenje, skidanje, pranje i održavanje, mora štititi Vašeg ljubimca od pothlađivanja, mora biti estetski prihvatljiv i najvažnije: Vaš ljubimac mora se osjećati udobno noseći ga.

Koju veličinu odabrati?

Da biste ustanovili potrebnu veličinu odjeće za Vašeg psa, izmjerite mu dužinu od baze vrata do baze repa. Na taj način (u cm) izražene su veličine večine europskih proizvođača.




Gdje kupiti?

Neke krpice možete kupiti i u Pet Centru, ali večinu na internetu. Cijene su, ovisno o veličini, od 100-300 kn pa i skuplje. Ja vam znam jednu stranicu gdje imaju super robu i ako mislite svom peseku kupit neku robu, preporučavam vam tu stranicu.

Dog Fashion Store

Na toj stranici imate svašta; haljinice, košuljice, kabanice, jakne, džempere, ogrlice, vodilice, košare, šalove, kape...Sve za vašeg psa!




to bi bilo sve! žao mi je kaj dugo nisam pisala...nema vremena zbog ŠKOLEcry...

kisswave

Post je objavljen 20.01.2008. u 14:28 sati.