Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malateta

Marketing

...nastavljam

Kao i svaku nedjelju dobit ćete detaljan opis subotice :))), znam ja da to gotovo nikoga ne zanima, al ja se osjećam bolje kad me za par dana uhvati neka faza pa pročitam ovo i odmah znam da će bit bolje...
Nego da krenem, jučer sam upoznala, tj. malo bolje upoznala jednu jako dragu osobu. Evo tak iskrenog dečka, a k tome i zabavnog, takvog nisam upoznala već mjesecima... Zbilja je Petar Pan, :)))
Ne želi odrasti jer mu je ovako baš supač, al kome nije?!? Ja bih vječno imala 19! Jer stvarno ovu godinu živim s oba plućna krilca...hehe! Hm, kad smo kod Petra da vi vidite koja je to Casanova... oblijeće komplimentima sa svih strana... Ja znam da su dečki slatkorječivi, al da vidite to... Kad sunce prži, a vi držite sladoled u ruci...e da, tak je bilo meni!!! Rastapam se sa svih strana, al jednostavno ne mogu odoljeti. To je bilo jače od mene, taj šarm...ah, a tek spika...uf...neopisivo dobro!!! Sresti njega u gradu i još imati sreće provesti ugodnu večer s njim... e to je san snova. Mogu sretno umrijeti! :))

Ne znam što je to u zadnje vrijeme u zraku, al subotice u Smb znatno se popravljaju. Od Gaja, Mlina, pa do Puba (da, da oprostile smo im i išle pjevati), Tetica je napokon pokazala svoj glas... Pjevale smo nas tri ˝Moj mali je opasan˝, al Plesačica i ja za jednim mikrofonom, a cura (kojoj ne znam ime) je preuzela vodstvo... Razočarana Plesačica jer nas se nije lijepo čulo odlučila je da od sada pa nadalje pjevamo samo nas dvije. Teta nije mogla stati na tome, htjela je obraniti svoj ˝prekrasni˝ glasić pa se uključila u pjesmicu koja opisuje njen profil ˝Djevojka sa sela˝... Kažu da me se lijepo čulo, al i ako nije barem je bolje od prvobitne postave...:)))

Kad smo pokazale naš vrline pokupile se do Griča, tamo smo se pošteno naplesale... Nismo mogle puno komunicirat, ali dijela (tijela) govore više od riječi...hehe
Kasnije se zna...Luxor je bio iduća postaja, al tamo sam već bila na rubu svih snaga. Jedva sam se kretala,rofl , malo sam plesala... al opet dovoljno!
Ne znam kaj da više napišem, razgovor, poljubac, ples... i subotica se bližila kraju... došla je nedjelja... :(
Živim za iduću!!!

Image and video hosting by TinyPic
...ko zna, možda jednog dana i poletimo!!! kiss



Post je objavljen 20.01.2008. u 12:25 sati.