Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/g6o6r6

Marketing

prijatelji životinja mole na mali upitnik od trajanja 10 min

Dragi prijatelji životinja,

Europska komisija želi čuti mišljenje svih nas o lovu na tuljane prije nego donesu konačnu odluku o zabrani trgovine krzna i proizvoda od tuljana za nekoliko mjeseci.

Upitnik, kojeg molimo da ispunite i proslijedite dalje možete naći na http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=seals, a za njegovo ispunjavanje treba vam svega 10 do 15 minuta.

Molimo da pripazite kod davanja odgovora kako ne biste dali neželjeni odgovor, jer neka pitanja mogu biti 'škakljiva' za one koji nisu najbolje upoznati s ovom problematikom. (Primjerice na pitanje 'Is hunting seal populations (without reducing the overall seal stocks) different to other ways of making use of natural resources, such as hunting deer or catching fish? (optional)' poželjno je odgovoriti 'Da' jer u protivnom opravdavate lov općenito!)

Upitnik je otvoren do 13. veljače 2008. pa stoga molimo da požurite s vašim odgovorima i proslijedite informaciju o upitniku dalje.

Pozivamo vas i na veliki međunarodni prosvjed protiv pokolja tuljana u Kanadi koji će se u Zagrebu održati 15. ožujka 2008. s početkom u 11 sati. Više informacija o ovom prosvjedu možete naći na http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1186.

Sličan prosvjed održat će se i 23. veljače 2008. u Ljubljani, pa molimo sve zainteresirane koji s nama žele organizirano otputovati autobusom u Ljubljanu da prijavnicu ispune na http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1237.

Kalendar svih aktivnosti možete naći na http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1246.

Računajući na vašu potporu kao i do sada, srdačno vas pozdravljamo i zahvaljujemo na vašem glasu i angažmanu za prestanak ubijanja tuljana zbog krzna.

Vaši,

Prijatelji životinja i ja kao njihov zaštitnik.onaj prvi gdje piše upitnik,ukucajte i oduzet će vam 10 minuta,a spasimo možda milijune tuljana kojima svakodnevno deru kožu DIVLJACI I MATERIJALISTI KOJIMA JE BOG NOVAC

Post je objavljen 20.01.2008. u 09:27 sati.