Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Ahtung ahtung...cvaj banditn in d kukuruzištajn...

Znate već da ima nešto meni bitno što želim napisati kad pišem u subotu...
Dakle...iako sam sve osmislio i bio spreman realizirati...to se nije dogodilo. Odnosno promijenio sam, ili modificirao sam plan koji sam imao.
Naime, nakon što sam okupao psa i očistio mu uši i dodao mu maslinovo ulje u večernju papicu...dogodilo se što...ujuto su mi žena i beba javile da se pas grozomorno čoha po ušima i da pri tome cvili. I sad...šta sad...i sad...šta sad...a ništa...jedino što mi je u tom trenutku palo na pamet jest to da sam se sjurio kupiti Skin suport medicinsku hranu od Royal Canina...kao što sam već govorio to je bila posljednja opcija koja izvire iz mojih trenutnih razmišljanja potaknutih znanjem koje sam do saad prikupio.
Ali ne...to nije sve...mali pas ne želi niti probati tu hranu...onjušio ju je i okrenuo se na peti te odjurio na svoje mjesto...žalosne okice govorile su sve...daj gazda, a di je ono fino što mi skuhaš i dodaš u posudicu. Bio sam sluđen...sluđen u svojoj nemoći da pomognem malom psu...kako da mu ja objasnim da je puno pasa alergično na hrane koje sadrže piletinu (kao Labrador junior) a i mesni dodatak sadrži piletinu....dakle ako želimo nešto napraviti sa Skin suportom onda bi trebali maknuti piletinu iz prehrane (najvjerojatnije). Osim toga...što bi bilo da mali pas jednostavno MORA jesti medicinsku hranu...pa umro bi od gladi...mali pas jednostavno ne želi blizu dehidratu.
Naravno da sam ubacio mesni dodatak u posudicu...i mali pas je veselo dojurio i slasno sve polizao do posljednje mrvice.
Ne želim gladnog psa koji je tada depresivan jer misli da mu ja ne želim dati jesti.
Dakle novi plan...Skin suport + mesni dodatak od puretine ili govedine i češće kupanje...šta ja znam...nisam pametan.


Post je objavljen 19.01.2008. u 09:01 sati.