Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispodbrdaholivud

Marketing

Plavuša s drugog kata u obećanoj zemlji Eu.

Nepoznato o još manje poznatom:

Na današnji dan, godine Gospodnje, najpoznatiji, nažalost, preminuli Makedonac u zemlji proglašen je Svetim mrtvim makedoncem. Tako da je od danas Toše postao Sv. Toše.Što je loše utjecalo na moral tisuće curica koje su u Toši vidile se. simbol. Pokoj mu duši.
Umijesto sex sam upotrijebio se. i tako sačuvao mnoge mlade duše od sigurnog pakla.

Prema ''Prvoj koncilskoj kladionici'' najveće šanse da postane svetima na našoj javnoj sceni imaju:
Dikan. -zbog oduzimanja terase Pravoslavnoj crkvi.
Vlatka Pokos- ima dobru vezu u Rimu.
Svi članovi hrvatskog sabora-inzistiraju da narod bude pun duhom, pa da baštine zemlju u raju. Na zemlji prema tome nek budu krotki i gladni kruha.
Iako su se neki vražji crveni poslanici susprostavili nezaposlenosti od samo 67% što je u usporedbi sa zemljama regiona i izravnim konkurentima za Svijetsko prvenstvo jako mal postotak.( Etiopia, Zap. Sahara, Chad i za neše prilike bogati Zimbabwe.). I tako odvojiti narod od pravih vrijednosti.
Pa pitajte svog didu koji se sjeća davnih Austrougarskih dana, kako se živi danas.

Modernizacija.

Marko Perković Thompson dodao je danas svom imenu i česticu ''Ri''.
Tako da sad njegov u narodu dobro znan i omiljen skup besmislenih slova: M.P.T. sada glasi MPTRI. Ovim potezom cilja na publiku dalekog Japana i Slovenije, te smatra da bi sada kao mp3 mogao ponovo osvajati i urbane Dancehall ljestvice. Zadnji se out Thompson našao na jednoj takvoj još davne 1963 sa grupom ABBA, koja se tada doduše zvala ABMPBA i pjevala je Švedske budnce i davorije tipa velikog disco hita'' Nečete u Stockholm''.
***
Image Hosted by ImageShack.us

+3.

Spomenuh Religiju i Stockholm što me dovodi do pojma Scijentologije.
Naime zadnjim popisom vjernika u RH utvrđeno je da je 87% Hrvata pripadno scijentologiji. Za razliku od susjedne BiH- samo 78%. Ha,ha, neka, neka.
Prema prorokovanju blaženog Toma Cruza mesija Scijentologije bi se trebao roditi baš kod nas. Svi dokazi upučuju na ovog Holivudskog omladinca poznatog pod umjetničkim imenom ''Faca''. Taj 2X. godišnji pomočni kuhar rođen negdje između 1925. i 1997.( jer nikada nije javno priznao koliko je star) mogao bi izvući narod iz okova Banki koje nude rastezne kredite, pa ih same natežu i povesti nas u obečanu zemlju Eu .
***
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ante ''Faca''

Za vas koji možda ne znate Scijentologija je vjera nastala prema ideji pisca SF romana Hubberta. I spada uz bok jedim od najsnažnijih religija kao što su kult Harrya Pottera, Crvenkapice i grupe Magazin.

A za sve one koje muče životni problemi, rascjepani su između ideala i love, imaju problema u braku, poštara nimfomana, nemaju za režije, ili pak sanjaju o pravdi jedna lijepa opčeljudska, izrazito Hrvatska poruka mira i nade:

'Ko je jamio je jamio!


Post je objavljen 18.01.2008. u 15:59 sati.