Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aprincess

Marketing

..i sada stojim tu kraj tebe i molim za tvoj pogled...

Volim ga. mrzim ga. i opet ga volim. Zaljubljena sam. stalo mi je. patim. ali ne plačem. to je jedino što je dobro u ovoj cijeloj priči. Ne dopuštam si suze. Samo ponekad, kad mi je jako teško, kad ležim u krevetu i prisjećam se onih dana kad sam bila sretna. Onda se ne mogu kontrolirati. I suze samo krenu, ali tek poneka... I uspomene naviru kao rijeka sjećanja. sve ono što je bilo među nama sad se čini tek kao davna uspomena. oni dani kada sam bila tako sretna sada su tako nestvarni. kao da to nije bio moj život. Sve što sada osjećam je bol, ljubav, bijes, ljutnju, tugu, gorčinu. ni traga sreći.
myspace backgrounds images

myspace backgrounds


Prošle subote napravila sam pogrešku. kao da ih već nisam napravila dovoljno...nego uvijek jedna više. Pokušala sam ga napravit ljubomornim. I nije uspjelo. a ja sam opet ispala kao neka glupača. tj. nisam sigurna dali je uspjelo. ali i ako je, to sad nije važno. dosta mi je toga da uvijek ja ispaštam za svoje i tuđe pogreške. da uvijek ja moram biti povrijeđena a on frajer bez osjećaja. hladnokrvni gad. ooo, da. to je on. i on to dobro zna. nema više pogleda. nema više slučajnih sretanja. nema više ničega... sad bi trebala biti sretna, zar ne? više mi ne daje lažne nade, sada znam na čemu sam... nema više laži. sada znam da mu nije stalo i nikada nije bilo. sada znam da sam mu bila samo igračka.
free myspace layouts

free myspace layouts


a opet, nisam sretna. jer ti su mi pogledi previše značili. jer sam ih trebala. poput vode, poput zraka. trebali su mi da preživim dan, davali su mi snage za dalje. ta sekunda, koliko bi trajao jedan pogled, meni je bila poput ispunjenja sna. obožavala sam to. i samo sam se nadala...i čekala slijedeći odmor, slijedeći pogled. a sada me više ne želi pogledat. osim slučajno. a i to slučajno meni je dovoljno. ne uvijek, nekad zbilja želim da me gleda kao prije, ali dovoljno da znam da ga još uvijek volim. sada ja gledam u njega. i čekam, čekam... nadam se. i opet se razočaram. padnem u depresiju. jer najčešće ne dočekam. i molim za njegov pogled, doslovno molim... spala sam najniže. pala na samo dno. sve zbog njega. i opet mi nije žao, i opet bi to napravila. samo da me pogleda. tada moje srce počne kucati. tek tada sam sretna. no svaki pogled je ujedno i mučenje. a ja... volim se mučiti, očito. osjećam se jadno, poniženo, tužno... kao da nisam zaslužila ljubav...ne želim više ovako. ali opet, ne želim ga se odreći. ostaje mi samo nada... koja umire zadnja, bar tako kažu, a ja imam osjećaj, da će sad kad je sve drugo umrlo u meni i ostala je samo ona, no da će i ona ubrzo umrijeti. i što će mi onda ostati? ništa, baš ništa. dosad sam bar imala te poglede...sada nemam ni to.

...oči, oči tvoje oči
kao sjajni biseri u noći
oči oči kad me gledaju
mojoj duši mira ne daju
....

myspace layout images

myspace layout



istina. i tako bi željela...što? ne znam ni sama. samo te poglede. da se imam čemu nadati. da se imam zbog čega veseliti školi, odmorima... da se imam čemu općenito veseliti. da imam bar neki razlog za sreću..jer su svi drugi odavno potonuli... ah, kad bi bar on znao što osječam. možda i zna, ne znam. ali voljela bih da zna. ali on nikada neće znati, nikada neće znati koliko mi znači. jer mu ja to nikada neću imati hrabrosti reći. sve će ostati na ovome...pitam se... bi li onda bio drugačiji, bolji prema meni? ili bi me opet povrijedio kao prošli put? nada, nada.. a opet... ako me povrijedio jednom, zašto bi drugi put bilo drugačije...jer ipak, on je muško, on se nikad neće promijeniti... ma o čemu ja to uopće pričam??? on ni nezna što mi je napravio. on nezna kako me slomio, uništio. on nezna kako se ja trenutno zbog njega osjećam, on pojma nema o ničemu...možda jednom shvati. možda mu jednom postane jasno. a možda će tada biti kasno.....
myspace glitter

myspace glitter


i ništa više nije važno, ne ako ne mogu gledati njegove smeđe oči i vidjeti da i one gledaju mene, ne ako se nemam čemu nadati...čemu onda živjeti? i postoji netko drugi u mom životu, netko tko mi je drag. a opet, ta osoba nije on i zato mu se nemogu prepustiti, zato nemogu.a opet, pokušavam. i nastojim, i trudim se zaboraviti ono što je bilo i gledati naprijed i vjerovati da ću uspjeti ovoga puta. i opet, pokušavam uspjeti, skupiti sve komadiće sebe i nastaviti dalje. kao da se ništa nije dogodilo. i opet... jedan dan bi ga htjela zaboraviti. i odlučim to. i želim to. kad se sjetim kako se ponio prema meni, obuzme me bijes zbog svega što sam si dopustila zbog njega i odlučim stati na kraj tome. ali dovoljno je da ga vidim da me opet uhvati neka sjeta...i shvatim da ja to nemogu i zapravo ne želim. i prepustim se osječajima... da me vode. a to nije dobro. i živim bez volje, snovi su mi utjeha, jer smo u njima jedino zajedno, jer je u njima sve savršeno... i uzalud se nadam i nadam... i molim za njegov pogled. samo jedan pogled. da mogu nastaviti dalje. zar tražim previše?
myspace layouts

myspace layouts



Post je objavljen 17.01.2008. u 22:52 sati.