Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oaza0mira

Marketing

Nervoza....

Image and video hosting by TinyPic
Nekako me zadnjih dana drži neka nervoza. Borim se s njom najbolje kako mogu, ali osjećam da nije dovoljno. Ustvari ne muči me toliko ta nervoza, koliko moja svjesnost da mi je vjera i pouzdanje u Gospodina jako slabo. Sve je dobro, dok je sve dobro, no kada dođu iskušenja i problemi, ja i dalje pokušavam sama sve rješiti. Zašto se ne mogu jednostavno opustiti i prepustiti sve Gospodinu? U svojim molitvama ja uvijek sve predam Njemu, ali onda se osjećam licemjerno. Da je moja vjera i pouzdanje u Boga dovoljno jako, vjerojatno ne bih ja pokušavala mjenjati stvari i osobe oko sebe, nego bih shvatila da Gospodin možda ima drugačije planove i prihvatila bih to, a ja još uvijek pokušavam mjenjati ljude oko sebe, a čini mi se da time samo pogoršavam situaciju. Kako učvrstiti svoju vjeru i pouzdanje u Gospodina? Kako se prepustiti u potpunosti Njemu? Što mi je činiti?
Gospodine, pokaži mi put do Tvoje ljubavi. Želim te ljubiti iz sveg srca i vjerovati u Tvoju volju i providnost. Pomozi mi...

A Vas dragi moji blogeri molim za komentar ili kritiku, jer do sada ste mi često bili vodilja i preko Vaših savjeta sam se približavala Bogu, pa Vas molim pišite mi i dalje.Neka Vas sve blagoslovi dragi Bog i neka Vam bude milostiv!!!!!

Post je objavljen 17.01.2008. u 07:47 sati.