Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Znam ja koliko je sati

Nemam poima...ali stvarno je fascinantno...
Kako to mali pas točno zna kada je 17,40...točno zna da se tada moram početi spremati kako bi u 18,00 bili u šetnji. Nema tu...pas je miran i drijema ili se proteže i krišom me gleda...ali u 17,40...eto malog psa na noge lagane i dođe do mene i počne me ljubiti.
Mislite možda da se ista stvar neće dogoditi ako recimo napravimo dugu šetnju u prijepodnevnim satima...oooo ne ne ne...to je malom psu sve bonus...mali pas u 17,40 od mene očekuje da navučem svoje blatnjave hlače i cipele i da obučem jaknu i kapu pa da ga s povodnikom u rukama veselo pozovem na juriš u šetnju. Nema tu...možemo i čitavo prijepodne biti u šetnji i možemo se kući vratiti u 17,00...ali u 17,40 mogu očekivati svog psa spremnog za šetnju.
Luđo ludi...
Prošlo je tri tjedna od veterinarskog pražnjenja analnih vrećica...što je OK...s obzirom na to da smo ih prije promjene prehrane praznili svakih deset dana...ali vidim da se alergija pojačala po šapama i po ušima te se pesonja liže i gricka i trese glavom (iako nemam poima više jel ovo trešenje glavom ima veze s analnim vrećicama ili alergijom upaljenim ušima)...nema druge nego do tete veterinarke.


Post je objavljen 15.01.2008. u 07:17 sati.