Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirablog2

Marketing

5 u 1 !!!!!!!

Što se sve dešavalo kada je shakira blog2 bio u veeeelikoj pauzi!!!!
Ovaj post želim posvetiti blogu mojsvijet(…), i ne misli da sam te zaboravila!!!!!!
:)))

1.
Shakiri nominacija za nagraduEddie Vedder sa soundtrack albumom ''Into The Wild'' i Sahkira pjesmom ''Despedia'' sa albuma iz istoimenog filma ''Ljubav u doba kolere'' , nominirani su za ovogodišnju nagrad Zlatni globus.Svečanost dodjela nagrada održat će se 13.siječnja u Los Angelesu.Ovom nominacijom Eddie Vedder je potvrdio svoj status jednog od odećih rock autora današnjice, a nominacija ga je stigla i u kategoriji '' Best orginal song '' na predstojećoj dodjeli nagrada Grammy.

Image Hosted by ImageShack.us


2.
Nova nagrada za Shaki
Kolumbijska pjevačica i osvjedočena humanitarka Sakira primila je još jedno priznanje.Riječ je o Charity Award, što je zaslužila svojim angažmom u njemačkoj televizijskoj akciji 'Ein Herz Fur Kinder' - što znači Srce za djecu!
Shaki nikada neće izgubiti energiju za humanošću.

Image Hosted by ImageShack.us


3.
Shakira od uloge ipak odustala
Shakira je ipak odustala od filmskog debija kojeg je trebala ostariti u filmu ''Ljubav u doba kolere'' jer se u nekoliko scena trebala pojaviti potpuno gola.
''Ne želim učiniti nešto zbog čega bi kasnije požalila'' , Iskreno je objasnila razlogesvog iznenadnog odstajanja.

Image Hosted by ImageShack.us


4.
5 gramofona samo za Shakiru!!!
Latino zlatni gramofoni
Kolumbijska pjevačica Shakira i portokiranski duo Calle 13 najveći su dobitnici 7.dodjele nagrada Latin Grammy, koja je održana 2. studenog (2007) u njujorškom Madison Square Gardenu.Shakira je osvojila pet zlatnih gramofona, među ostalim i za album godine – ''Fijacion Oral Vol 1'' te za najbolji ženski pop-album i pjesmu godine ''La Tortura''.

Image Hosted by ImageShack.us


5.
Shakira kaže: obnovite škole
Oluje su porušile 3000 škola u Bangladešu. Pomozite obnoviti škole jer je to jedino mjesto gdje djeca mogu biti sretna i zaboraviti ružne trenutke u životu, zavapila je Shakira u Dakru. Ambasadorica UNICEF-a bila je šokirana lošim uvjetima. Pjevačicu su rastužile ispovijesti majki kojima su djeca umrla na rukama.

Image Hosted by ImageShack.us


I to bi bilo to….
Komantarišite mi i recite mi ako mi
još neki važan događaj nedostaje.
Pusek!!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 14.01.2008. u 21:16 sati.