Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/maddog4u2

Marketing

Tjedna Retrospektiva... 13.01.2008.

Započeo Radni Tjedan i odmah me nema, uhhh;

Početak tjedna kao takav, počeo je sasvim ok i prolazno opuštajući, mislim što se posla tiče, najdogađaj je bio ipak Utorak, sa prvim danom one neviđene Magle!
koja se pojavila preko cijelog Zagreba, nebih tome toliko niti svjedočio, da se nisam zaputio prema Remizi, i putem Španskog, prema „Vemil“ dućanu, kamo sam poša razgledati LCD monitore... u povratku kući, zaputio sam se ne nazad prema gradu,
već autobusom Špansko-Črnomerec... magla nije bila ništa manje gušća, naprosto zadivljujući događaj iako pomalo neugodan... Zanimljivo je bilo to što je ta magla i potrajala vremenski dugo i preko cijelog područja grada!!

Četvrtak ujutro, na kraju radnog dana saznao da u petak radim poslijepodne, jer kako nam nema jednog kolege trgovca (malo je bubini), kolega koji je popunjavao njegovu smjenu nije mogao u petak i tako... propade duuugi vikend odmor.

Svejedno vikend sam iskoristio za odgledavanje, specijalne proširene verzije 3. dijela Gospodara Prstenova – Povratak Kralja... gledajući ga ponovno ovaj put, uvijek se prisjetim dijelova kojih zapravo i nema u standardnom filmu.
Koliko god gledajući taj serijal, a pogotovo 3. dio, oči zasuze same, što od događaja koji prate sami film, popraćeno fenomenalnom filmskom muzikom.
Na kraju sam započeo Avanturu čitanja samog serijal, normalno započevši Prvim dijelom, o samoj usporedbi više drugi put.

Kraj Tjedna (udmornom dijelu) zabilježio je jedan članak, nakon kojeg sam odmah potražio popratne informacije na internetu:
Panasonic je prikazao največi dosad (i tako preuzeo Prijestolje) Plasma TV, veličine 150 inča (381 cm) iliti skoro 4 metra u dijagonali !!! Površine 3.3 x 2.1 metar, taman za prosječni zid u sobi, ha ha, soba za gledanje Filmova (hmmm, morala bi ipak biti prostorno malo veča) u prilogu evo i par slika, iako mislim da je negdje pravi doživljaj takvu stvarčicu vidjeti u živo!! Zar ne?

Toshihiro Sakamoto, predsjednik Panasonic-a je pitao:
"Can you imagine watching the Olympics on this baby?"

(ha ha, i nemogu baš, malo me i strah zamišljati!?, uhhh)

Na ovakvoj stvarčici gledati (i slušati) Novogodišnji Koncert u Beču, ha?

Image Hosted by ImageShack.us


---

ili gledati Film u ovom Formatu, haaaaa !!!

Image Hosted by ImageShack.us

---

Na kraju, Panda sama na ekranu i na drugoj slici, pored ovog "Mališe", čovjek u prolazu, samo radi usporedbe reda veličine!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.01.2008. u 11:29 sati.