Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/podgorametal

Marketing

Na kraju krajeva...

...ispala je dobra godina. Bilo je svega i svačega, zanimljivoga, dosadnoga, sritnoga, tuznoga. Al ipak kad se sve skupa zbroji, ispala je dobar godina. Možda i previše kasnin sa ovin poston, al ipak bolje ikad nego nikad...

------ ------ ------ ------ ------

Počelo je užasno zapravo, od dočeka pa nadalje... Prvi dio prvoga miseca mi je odma bia upropašten isto toliko upropaštenim ligamentima na desnoj nozi, posljedica dočeka, dok su se neke druge stvari nažalost također odvijale loše. Svakakve gluposti i debilizmi bez kojih se svakako moglo, no na sriću, sve je na kraju završilo odlično.

Drugi misec je počea istim načinom kakvin je završija prvi, al stvari su se ipak pomalo smirivale. Ništa toliko bitna za spomenit, praktički se sve vratilo u osrednjost, škola i slične gluposti su mi zaokupljivale vrime najviše...

Za treći misec isto ne bi moga izdvojit nešto posebno bitna i vridna spomena tu, u ovome postu

Četvrti misec je donija svakakve zanimljivosti odma od početka, kada san jedva čeka da se dogode neke stvari, na moju veliku radost. Tako se to oteglo sve do uskršnjih praznika kada san mislija da bolje ne može, heh... No ipak, na dan Porina se sve vratilo u normalu i nastavilo se po starome.

Peti misec je počea bombastično, motorijadom u Tučepima i fantastičnim provodom, te 2 nezaboravne večeri koje ni loše vrime nije moglo upropastit. Stvarno je predobro bilo. U tome nekakvome euforičnome duhu se nastavija cili ostatak miseca.

Šesti misec je ko zadnji dan škole donija dosta učenja (mmda) šta je rezultiralo do sada najvećim mojim srednjoškolskim uspjehom, čistim i okruglim 4.0 i ja bija sritan. Ipak, sve se zaokružilo na vjerojatno najboljoj proslavi kraja škole ikad, odličnim koncertom u Arta. Te večeri su se dogodile i 2 stvari koje su na kraju ispale vrlo vrlo bitne za ostatak godine...

Sedmi misec bi stavija na drugo misto top ljestvice miseci ove godine. Jednostavno ništa nije moglo proć loše, pa tako i nije. Posal, stalni izlasci u Makarsku, lipo vrime i fantastično društvo su mi ovaj misec učinili jednostavno predobrin i vridnin sićanja. Završilo je pijankom na Mucinome rođendanu, hehe... Također vridan spomena je bija koncert Roberta Planta u Splitu na kojemu san naravno bija.

Osmi misec... Dosta promjenjivih stvari se događalo, od onih dobrih, pa do totalnih raspada. Tako su se neke određene osobe na neko vrime makle iz moga kruga društva, dok su ušle nove. No ipak, vrhunac miseca dakako je bila proslava sv.Vicenca tu u Podgori, nešto predobro... Poslije toga, Buba i (odličan / katastrofalan, ovisi...) koncert Gege, koji se isto ne zaboravlja...

Deveti misec je počea veoma školski, ponovo nazad u propalitet od zgrade u kojemu provodimo pola svoga vrimena u 4 godine. Ipak, pritkraj miseca jedan izlazak koji je dosta toga prominija, na sriću u najbolji mogući način.

Deseti misec bi moga usporedit sa petin misecon, jednostavno neko dobro raspoloženje se provlačilo kroz cili taj period i ne bi se moga na ništa požalit.

Jedanaesti je odma u početku donija jedan od najboljih hard rock bendova na ove prostore, Deep Purple je svira u Splitu i tu neman šta više reć, prevrhunski je bilo. U ovome misecu se još jednom ošlo u Split, ovaj put na koncert Majki, Let3, Đubriva, Eni te Dina Dvornika...

I za kraj, najbolji misec godine koji je počea ponovno vrlo velikim aktivnostima u školi, te san uspija izvuć sasvin solidan prosjek na polugodištu. Za zadnji dan polugodišta san opet bia u Splitu, na Oluja festu o kojemu samo najbolje mogu reć. Dani nakon toga su išli sve bolji i bolji, te ponovni koncert u Arta je pokaza da se i vamo može organizirat nešto vrhunski. Sve se završilo najboljim danom godine, ujedino i zadnjim danom. Jednostavno prevrhunski, na ekipu se ne bi moga požalit ni da san tija, te neko bez koga bi to sve bilo bezveze :)... Nikakve zamjerke, osim možda glupoga vitra, al eto... Koliko je loše počela, toliko je godina dobro završila.

------ ------ ------ ------ ------

Sve u svemu zanimljiva godina i nadan se da će ova tekuća bit još puno puno bolja. Stojte mi dobro, budite sritni, veseli i nedajte se isprovocirat!

Pozdrav!

Post je objavljen 11.01.2008. u 20:30 sati.