Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcys

Marketing

Na brzaka!

Evo mene u kratkom javljanju!!
Nema me na blogu, jer ni nisam pretjerano doma, a i poceo je faks, pa sam i na faksu..pa sam jos manje doma..dobra stvar je ta sta je ovaj tjedan dio profesora "sluzbeno odsutan", odnosno drzi predavanje na snijeznim padinama..ajme kako sam zlocesta..
Danas pisem kolokvij, pa sad tu nesto pisem, slazem i kombiniram..Jutros sam bila vadit krv, i dala urin na kontrolu..nis strasno, samo redovita kontrola tj. tehnicki pregled..
Na faksu se stanje lagano komplicira..iduci tjedan 2 kolokvija, onaj zadnji 4, jos moram napisat 3 seminara i web stranicu u Joomli (Ima netko da zna radit u tome, pa i pomogne??)..huh
Jucer sam imala demonstrature..dosla doma kao da me netko istukao..bila prvo neka zena, onda dosao neki tip koji kao da ce gledat, i gledao dok ja radim sa tom zenom, i onda mi se svako malo poceo ubacivat u rijec!!! AAAAAAAAA!! Malo mi je falilo da ga pitam ako bi on mozda objasnio toj zeni pa da ja odem na pauzu..mad dosao sa stavom - a ja sve znam, i onda kad ga nesto pitam pocne muljat, pa se previse trazi od njih, pa ne kuzi sto tocno pise i sto se tocno trazi u kojem zadatku, a zasto ne trazi to i to, oni bi ovako ovi onako..huh, nisam ja tu terapeut, ima ih pa nek odu s nekim razgovrat..a i skripta je jasno napisana, samo treba isjest i radit za komp...kako me neki ljudi mogu izbacit iz takta! Kasnije je dosao jos neki lik i trazio da mu objasnim zadatke iz basica..to je islo dosta glatko, jer tip nesto kuzi, i rjesavao je zadatke, pa je islo puno lakse..i tako se ja jucer nisam ugasila od 14 do 18h..blabla
Ostalo sve po starom..


Ah da..na Antonelinom blogu sam naisla na smijesne filmice malih beba, i sad da ja ne stavljam sve fimlice..stavit cu dva, od kojih sam odvalila u smijeh..
Hmmm..


Karate kid u pelenama


A jednu stvar znam..ne zelim imat bas ovoliki trbuh!!
Beba se rita:


To je od mene..odoh ja!zujo

Post je objavljen 11.01.2008. u 09:41 sati.