Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 180. i još ponešto

Prošli petak iz tehničkih razloga problema nije bilo. Sada je već sve u redu i idemo dalje s pronlemima. Sad se pitam kak može biti problem kad problema nema.
Obaj bodi izjleda čisto jednostavnio. Crni je skroz zagradil bijeloga i još je prvi na potezu. Bijeli, izgeda da, nebi smio imati problema opstojnosti, ali je li to tako? Pogledajte i probajte.
Rješenje će biti u ponedjeljak, ako problema neće biti.
Pred nama je vikend, a to jem obično, vrijeme za tjedno zbrajanje. Da se malo podsjetimo:
- U subotu (sutra 12.01.) je u Velikoj Gorici redovni 4. Zimski turnir. Igra se u Centru u Zagrebačkoj 90 s početkom u 10:30. Dođite, pristup je slobodan.
- Istivremeno je i tradicionalni turnir u Trstu. Nažalost, mi nećemo tamo ići. Tanki smo na lovi, a i vozaći nemaju vremenskih resursa za to. Šteta jer branili bi naslov pobjednika od prošle godine kada je Mladen pobjedio.
- 09. i 10. veljače je u Šamcu u BiH 3. Otvoreno prvenstvo BiH. Do sada su od našik igrača prijavljeno petoro. Molim zainteresirane da se jave Danielu ili Mladenu ili da se izravno registriraju na http://www.baseportal.com/cgi-bin/baseportal.pl?htx=/slatinac/samac
- 26i 27.sječnja je u Rijeci tradicionalni 6. Turnir Riječkog karnevala. Očekujem raspis. Namjeravamo tamo ići.
- Pred nama je i Europsko ekipno prvenstvo 15. do 17. veljače. Detalje ćemo još proučiti i vidjeti mogućnosti. Igra se na četiri ploče s rezervom. Mjesto igre je Cannes u Francuskoj.
Pred nama je zanimljiv period natjecanja. U toku su i radnje prijave Mateja za Svijetsko amatersko prvenstvo u Japanu svibnja ove godine.
nl. Muradenu - Luzer

Post je objavljen 11.01.2008. u 09:38 sati.