Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Stipe Mesić i sindikat sudaca



Organizirajući prijem Hrvatske udruge sudaca na čelu s predsjednikom Đurom SESSOM, odnosno sindikata sudaca koji tako organizirani štite uglavno svoje interese, Predsjednik Republike Stipe MESIĆ, čuvar Ustava Republike Hrvatske, ugrozio je Ustav i trodiobu vlasti što je zapravo i bila njegova namjera.

Slučaj zastupnika Branimira GLAVAŠA je ekskluzivno domena Ustavnog suda te se Stipe MESIĆ, ako je uistinu htio pribaviti pravno mišljenje, trebao obratiti toj instanci.

Gore navedeni «sindikat» je često pružao usluge Stipi MESIĆU. Delegirali su mu člana GARCA glede oslobađanja notornog ubojice Marka NIKOLIĆA kojeg mu je u više navrata posuđivao prijatelj iz Njemačke Željko GOLUB. Sudac GARAC mu je priskočio u pomoć i u slučaju Ane JENDRIŠ-JELESIĆ. Da bi dao vremena zločinačkoj organizaciji, na čelu s Mesićevim šogorom Žarkom PAVLINOM, da opljačka i nesmetano proda cijelu imovinu Ane JENDRIŠ-JELESIĆ, protuzakonito je godinu dana držao u pritvoru tu nevinu žrtvu.

Od proglašenja samostalnosti i nezavisnosti Republike Hrvtske, Ustav te države mu je kao trn u oku. U cilju promjena ustavnih zakona okupio je na Pantovčaku, uz aktivnu pripomoć Josipa MANOLIĆA, Josipa PEKOVIĆA, Sašu PERKOVIĆA, Budimira LONČARA.....Godinama su planirali potpuno preuzimanje vlasti i u tom cilju su posredstvom svoje djece zauzeli sva mjesta u državnoj administraciji te u veleposlanstvima. Tijekom drugog i zadnjeg mandata Stipe MESIĆA vlast je trebao preuzeti sin njihovog sindikalca Zoran MILANOVIĆ......Njihov plan bi se najvjerojatnije i bio realizirao da Josip MANOLIĆ, uvjeren u pobjedu SDP-a na izborima, nije savjetovao MESIĆU da uhapsi novinara Željka PERATOVIĆA.

Ivo SANADER je upravo uspješno sastavio homogenu i stabilnu vladu koja je prva u povijesti nezavisne Hrvatske uistinu odraz težnjih velike većine hrvatskih građana. Ostaje još samo jedna prepreka na putu Hrvatske, odnosno povratak, u europski civilizacijski prostor – PRAVOSUĐE, KRIMINAL i KORUPCIJA.


Marin TOMULIĆ
, Pariz, 10, siječnja 2008.


Post je objavljen 11.01.2008. u 08:33 sati.