Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

POPUŠILI SMO!









dakle...još malo pa nema pušenja!

nema više oh tako prekrasne tradicije zadimljenih klubova/barova/birtija iz kojih ste izlazili smrdljivi i žuti od nikotina! (tu mi i dalje nije jasno kako dovraga vlasnici ne shvaćaju da ne može na istom mjestu biti 100-200 pušača bez ventilacije...posjetiteljima npr. vukovarske Arke je poznat ovaj fenomen...)

da odmah riješim nedoumice - PUŠAČ SAM!...već duži niz godina,prestajao već par puta pa ponovo počinjao...jebiga...no odlučio sam ponovo pokušati prestati...dokurca, ovo mi je idealan povod da se riješim jednog jako neugodnog poroka.

I tako, izbombardiran uz ostalo reklamama za nikotinske flastere/žvakaće (koji su se počeli emitirati na svim tv programima dobrih dva mjeseca PRIJE nego je obznanjeno da će se uopće uvesti zabrana pušenja...hmmm...makes ya wonder...) sav važan utrapah u ljekarnu jučer i pun odlučnosti da se nikotiniziram na medicinski prihvatljiv način..

kad ono...

u ljekarni imaju jedan jedini (!) paket nikotinskih flastera koji dođe jebenih 106 kn (!) i to po uputstvima je dovoljno za tjedan dana (!).
A terapija odvikavanja traje minimalno 4 tjedna.
Ajme.

inače jedan od jačih motiva da prestanem pušiti je i financijski..hmmm..a da bi se odvikao od pušenja treba mi VIŠE novaca nego bi ih potrošio na cigarete!

a ništa.

idemo na "cold turkey" sistem...sva sreća pa već znam što me očekuje...i već znam otprilike kako ide odvikavanje bez pomagala....

wish me luck!

naravno slijede izvješća o fazama odvikavanja...
biti će veselo...

Post je objavljen 09.01.2008. u 08:54 sati.