Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nkzagreb4ever

Marketing

Dvoransko prvenstvo Hrvatske(DPH)/ 1.dan

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Evo ja bio na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske(DPH) tj. na 1. danu.Nije to bio neki prefektan nogomet,ali bilo je atrakcije,pogotovo od zagrebaša Marka Grgića,radio je takve fore u prvoj tekmi!!!!Super!!!!
Gledao sam Zagreb 3-2 Međimurje,Inter 2-2 Cibalia i Zagreb 1-2 Dinamo,ostalo mi se nije dalo gledat.Kad sam ušao u dvoranu taman je Zagreb dao gol protiv Međimurja,dao ga je Parlov,ja mislim da je slučajno puknuo ali je lopta ušla pod gredu u gol!,to je bilo u 1. poluvremenu,u 2. je Lovrek izveo atrakciju kakve se nebi posramio ni Ronaldinho a ni Messi,Lovrek je vukao loptu 10 m,i to petom!!!!3 puta je tehnicirao petom i onda dodao petom za Brkljaču i onda Brkljača zakucao u gol!!!!Predivno!!Onda je uslijedio preokret Međimurja,neki igrač je 2 puta u 3 min dao golove,nisu bili loši!!!I na kraju par momenata prije kraja dao je gol Ibričić za pobjedu.
Protiv Dinama je Zagreb ušao kilavo,i odmah na početku je Kelava(golman Dinama) ozlijedio Lovreka tj.nabio ga je u ogradu,ružan prizor!!!!!NIsam siguran ali mislim da ga je ozlijedio.
Poveo je Dinamo pogotkom Mandžukića(ja njega istinski mrzim!!!!!!!),koji je zarolao Stojkića i zabio.Odmah je izjednačio Grgić u slijedećoj akciji.
Ali prije kraja je Dinamo zabio i pobijedio.
Ali mi svi znamo da je finale najbitnije,u kojem će Zagreb(nadam se) biti bolji od Dinama!!!!!
Komajte!!!!!!!!!!!!!!!!!Sutra ide novi post!!!!!!

Post je objavljen 08.01.2008. u 18:44 sati.