Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framari

Marketing

Tri Kralja u posjetu najvećemu!!!

započeti ću jednostavno i kratko!! Tjekom novogodišnjih ludovanja uhvatio sam se u jednom trenutko što slavimo? zaista možda da nije bilo velikog raspela u prostoriji u kojoj sam bio , da li bi se okrenuo za Njim i Njemu posvetio predstojeću godinu. Ovako na svu sreću, slučajno ili namjerno neizbježno je bilo predati sve što je bilo i sve što će biti Njemu u ruke.
Biti ću osoban i reći da još uvijek u našim srcima postoji klanjanje nekome drugom Bogu, a to klanjanje nije ono idolopoklonstvo nego to klanjanje drugome je svaki put kada zaboravimo na našega Spasitelja! jučerašnjim blagdanom Krist se objavio kao univerzalni spasitelj, neovisno o bilo kakvoj različitosti, spolnoj, rasnoj, financijskoj, bili mi sveti ili najgrešniji, glavno je da Ga priznajemo za svoga Spasitelja i onda se sve barijere ruše! ma sve naše prepreke koje su nam u srcu! i liturgijska godina ide svojim tokom, već sljedeće nedjelje je blagdan Krštenja Gospodnjega, isto tako kada smo mu se poklonili sada ga počinjemo ispovijedati i svjedočiti za njega, baš kao na krštenju. i dobivamo potvrdu od Oca, "ovo je Sin moj ljubljeni u njemu mi sva milina!"

možda sam otišao sada malo predaleko, ali stavit ću naglasak na jednu stvar: Posvetimo sljedeću godinu Kristu, budimo potpuno njegovi, ne dopustimo da nama išta ovlada i da se klanjamo nečemu drugom. Navješćujmo ga svima i postanimo bolji nasljedovatelji svetoga Franje kako bi lakše došli do Krista!

i svima još jednom čestitam rođendan istoga nam kralja i spasitelja ali drugim riječima Hristos se rodi braćo! ma svaki dan se rađa , ali napravimo mu mjesta u našem srcu!!

živili!!




Post je objavljen 07.01.2008. u 16:19 sati.