Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/10thompson10

Marketing

Thompson i bend se vratili iz Australije , a sad je na redu Rijeka !!!!

Poslije više nego odličnih koncerata u Melbourneu i Sydneyu, Thompson i ekipa proveli su nekoliko slobodnih dana u Sydneyu, posjetili hrvatske klubove i pripremili se za nastavak australske turneje.
Image Hosted by ImageShack.us

ADELAIDE 05.01.2008.
Treći koncert ove turneje održan je u Adelaideu, na stadionu Hrvatskog sportskog centra.
Adelaide i Perth su manji gradovi od Sydneya i Melbournea pa samim tim i Hrvatska zajednica nije toliko mnogobrojna, a publika koja je nazočila na koncertima sasvim je sigurno podjednako vatrena kao u tim većim gradovima.Pred nešto više od 1800 vatrenih obožavatelja, Marko i bend u Adelaideu su usprkos velikoj vrućini dali sve od sebe i još jednom zajedno s publikom proslavili naše hrvatske vrednote.
- Jako mi je drago vidjeti ovoliko mladih na koncertu. Tijekom svih ovih koncerata u Australiji imao sam dojam kao da nastupamo u Zagrebu, Splitu, kao da smo u bilo kojem gradu u Hrvatskoj ili u Bosni i Hercegovini. Jednak osjećaj imam i večeras u Adelaideu, izvrna ste publika koja se samo poželjeti može – rekao je vrlo raspoloženi Marko.
Nakon koncerta, Marko je ponovno odvojio vrijeme za potpisivanje autograma i fotografiranje sa svojim vjernim obožavateljima, da bi se cijela ekipa uputila prema hotelu jer ih je sutradan čekao let za Perth.
- Bila nam je iznimna čast ugostiti Thompsona u našem gradu, jer tijekom prošle turneje „E, moj narode“ posjetio je samo Melbourne i Sydney. Večeras su sva srca kucala kao jedno, Hrvati Adealidea će dugo pamtiti ovu noć – rekao je Jure Jurković, jedan od organizatora koncerta u Adelaideu.
Image Hosted by ImageShack.us

PERTH 06.01.2008.
Koncert u Perthu bio je posljednji koncert australskog dijela svjetske turneje „Bilo jednom u Hrvatskoj“. U dvorani Burswood Theatre, okupilo se oko 2000 ljudi svih generacija i u izvrsnoj atmosferi s Markom i bendom u glas otpjevali cijeli večerašnji repertoar.
- Organizatori koncerta Branko Čubelić, Dražen Pivac, Filip Šiljak i njihova ekipa osigurali su vrhunske tehničke uvjete, a sama dvorana Burswood Theatrea je izvrsno mjesto za rock koncerte, pravo je zadovoljstvo nastupati u dvorani poput ove i pred ovako vatrenom publikom – rekao nam je Tiho Orlić nakon završenog koncerta.
Nakon završene Australske turneje, i Marko i članovi benda napuštaju ovaj kontinent prepuni dojmova.
- Tijekom prvih minuta koncerta u Melbourneu, osjetili smo tu unikatnu, snažnu energiju u publici, a taj isti osjećaj se ponavljao na svakom sljedećem koncertu turneje. I ovim putem se još jednom želimo zahvaliti organizatorima svih koncerata i našoj vjernoj publici, našim velikim prijateljima. Vidimo se! – rekao je Marko.
Turneja se nastavlja u Hrvatskoj. Prvi koncert u domovini u 2008. godini održat će se u petak, 25.01.2008. u Rijeci.
Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 07.01.2008. u 14:39 sati.