Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispodbrdaholivud

Marketing

Tko pijeva ne misli blues.

Davno su me ruke njene volile.

Davno su me ruke njene volile
rići po papiru svoju dušu prolile
Zamrla je tiha pisma, gitara i lutnja.
Samo vrijeme oko mene, kao stranac tutnja.

Davno su me ruke njene volile
rići po papiru svoju dušu prolile.
Ura otkucava život, smijeh i grijehe.
Vrime prolazi, za mene bez utijehe.

Davno su me ruke njene volile,
rići po papiru svoju dušu prolile.
samo tugu u srce svoje spreman.
Pored staračkih ruku i prošlosti, ništa više neman.

Tek rići po papiru svoju dušu prolile,
jer davno su me njene ruke volile.


Ova je ponovno domoljubno-pejzažna pijesma. Dakako. U zadnje vrijeme se rijetko latim pera, i pustim svoj očito bliješteći talenat na svijetlo papira. Ovaj put pišem za jednog starog druga,doslovno starog i za sve ostale članove H.S.U.-a, koji su ostali bez svojih boljih/gorih polovica. Ovim putem ga i pozdravljam. Ma da on kad vidi kompjutor čeka da ga netko upali pa da pogleda dnevnik I Ratkajeve. Valjda ga ta serija vraća u mladost. Iz istog razloga gleda i Jurski Park.
Image Hosted by ImageShack.us

U svakom slućaju ako izuzmemo posjete liječniku koje bitno otežava sindikat H.S.U-a i šlagere Iva Robića, zanimljivi su ti starci i njihove priće.
Nemojte sad mislit da sam postao sentimentalan, ja sam i dalje jedan od največih Macho tipova koje je svijet ikada nosio na leđima. Uz Bok Swachenegeru, Staloneu, Tarzanu i Jadranci Kosor.

***
Image Hosted by ImageShack.us

H.S.V.-Hrvatska stranka vanzemaljaca-koalirala, naravno sa Hadezeom.

Gledam na teveu najava nove hit serije ''Oteti''. Nameće se pitanje, zašto vanzemaljci nikada ne otimaju po našim Balkanskim prostorima. Neće ni oni bilo gdje. Eto da jednom čujemo ''stravićna ispovijest Vladimira Šeksa kojeg su oteli i spolno zlostavljali vanzemaljci''. Ma da bi u vjerodostojnost tog iskaza zbog nekih,štuc, faktora, malo tko povjerovao. Pa nisu valjda ni vanzemaljci toliko perverzni. Vidjeh jednom ispovijest jednog srednjovjećnog amera kojeg su oteli vanzemaljci.Dobro da se razumijemo, kod njih je otmica vanzemaljaca nešto kao sveopće-svijetsko pravo glasa na Hrvatskim izborima kod nas. Dakle normalna pojava. E i tog su Amerikanca silovali vanzemaljci. To mora da su bili fakat sexalno ugroženi vanzemaljci koji ne bi prezali ni od stupanja u spolne odnose sa Jadrankom Kosor.

***
Image Hosted by ImageShack.us

Pobijednik U.S. big brothera.

Zaklučujemo, želimo i mi biti otimani, evo ja se dobrovoljno javljam prvi da se ne bi osjećao kao građanin drugog reda!

Ljubi mito i korupciju kao samog sebe.


Post je objavljen 07.01.2008. u 11:13 sati.