Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/rpasvitla

Marketing

E,ja govorin

Evo kako bi Paka reka "Regularno javljanje".

Šta da kažen,evo malo san skocka blog jeli od zadnjeg puta san doda i slike neke tu doli livo.Tu možete promatrat moju transformaciju kroz razne periode moga života.Naravno da ću slike dodavat i dalje kako vrime bude prolazilo,šta starijih šta novijih ali upozoravam ! Sve slike će bit kronološki poredane,nebitno od datuma dodavanja na blog.Pa nemojte samo gledat na dno ima li novih slika ako vas zanima već smijeh


Moji praznici prolaze vrlo ugodno,zabava je na razini.
Učestale probe sa mojim bendom u prostorima moje vlastite kuće donose mi veliku količinu radosti,imali smo nedavno tako prvu probu sa svim članovima benda,i svirali smo vrlo dobro.
Stvari koje obrađujemo smo već počeli komplicirat na svoju ruku,a par naših vlastitih na kojima također trenutno radimo rastu i bujaju iz probe u probu i mogu reć da mi se sviđa šta čujen.
Sve skupa nadam se da će se ovaj tempo nastavit i da ćemo poprimit neku određenu razinu uvježbanosti dovoljnu za javni nastup.


Ostalo sve nekako ide svojin tokon,dani mi u zadnje vrime počinju ručkon,nikako se dignit prije 12.Poslje toga malo na komp možda,pa ovih dana na probu,poslje probe opet na komp do večeri kad obično brat sidne burninmad I onda se ja ili dosađujen ili pokušan nać nešto napeto na televiziji ili oden svirat i tako...
Osim probe dan bi se moga popunit kavon,ili nekon tjelovježbon,šta iman u planu u svojoj skoroj budućnosti !
Jedino večeri znaju bit dosadne ako nisan na kompjuteru (šta je istina najčešće),ali su zato subotnji izlasci u Makarsku više nego zanimljivi.

Bilo bi još savršeno kad bi se nekako rješija brata da ode iz kuće više na taj faks ili šta god i sve bi bilo savršeno,i bilo bi više mira u kući.
Koliko god je lipo imat obitelj na okupu opet bi radije bija sam doma nego sluša svakodnevne svađe oko bizarnih stvari tipa : temperatura za pranje zavjesa,ko će ulit kvasinu,ko će pomoć sredit stol i tako dalje i dalje...

Kad si sam doma sve radiš ali si u miru baren,ovako nakon višeminutne svađe svi se prisutni osjete uvriđeni i odjebu priko vrata i posal opet ostane na npr. meni.

Ali dobro neću se žalit da mi nebi opet vi počeli se žalit na mene,e pa možete krepat !
Moj je blog i pisat ću šta oću na njega !

Uglavnon eto to je to,neman šta više pametno reć,valjda će se do sljedećeg javljanja desit nešto napeto vridno prepričavanja,ovako sve miruje nekako ali dobro miruje.
A već za tjedan dana će škola narušit ovaj mir i spokoj ali eto o tome drugon prilikon,zasad praznici još debelo traju,baren meni sretan


Ajde pozdravnjan vas sve i ovin puten želin svima koji ovo čitaju sretan i čestit Božić i sretnu novu 2008. godinu !


P.S.
Jeli poželit nekome čestit Božić znači poželit mu Božić pun čestitanja samog Božića ??Post je objavljen 06.01.2008. u 17:53 sati.