Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pmak

Marketing

bithday? yeah, what ever...

Znaju oni koji su me čitali da ja ne slavim ročkase. Slavila sam sedmi i trinaesti. Neću opet o tome. Stvar je da bih baš voljela malo proslaviti sad ovaj idući, ali bih morala onda reći koliko ću imati godina. blabla Reći ću samo da sam rođena 1988. i da ću zauvijek imati 17 u duši, ali kao ambalaža polako stari moram lagati da imam 18 jer ipak ne prolazim pod tih slavnih 17. fino

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Neću sad slušati kako se moram pomiriti s godinama jer ne slušam ni vlasitu mamu kad mi to govori. Kome smeta nek se pomiri s tim da sam takva.

Pisala sam komentar sad jednoj djevojci i shvatila sam pišući ga kako ja zapravo imam jako malo prijatelja i da želim slaviti rođendan to bi izgledalo kao mali posjet u bolnicu u nedjelju popodne. To znači da bih se trebala okrenuti i ovima koji su jako dragi i njihovim poznanicima , a brijem da bi to ispalo relativno dobro. Pa kaj, kad se naliju alkohola ko bu se sećal s kim je sedil i kaj su pričali , kaj ne ? headbang šalim se.

kaj se tiče tih par prijatelja, zapravo sam sigurna da su to pravi ljudi u mom životu i znajte da mi je najgore kada te neki prijatelji povrijedi. Nekako sam ziher da njih troje to ne bi napravilo, bar ne namjerno.

Istina je da imam još samo 300kn u novčaniku i da ću teško napraviti nešto posebno s time, (jer mašta mi je preburna, nemrem si pomoć), ali imam jedan račun s kojeg bih hakerski mogla skinuti neku lovu za tu prigodu.

Istina je da se malo mučim i koprcam u mislima o proslavi, ali ako bih i slavila to ne bi zaravo bila nikakva proslava jer ja nikad ne slavim rođendane, kužite? HA? ok... sad je sve jasno...wave



Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 05.01.2008. u 18:51 sati.