Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maddog4u2

Marketing

Post o... još uvijek nerazjašnjenom

Pisao sam već u nekoliko navrata, o tim Temama, pa evo ih, čisto samo kao mali podsjetik, na ta vremena:

Image Hosted by ImageShack.us (26.06.2005.)
"TOP SECRET" - Tajne i Misterije

Image Hosted by ImageShack.us (26.06.2005.)
Čovjek na Mjesecu, DA ili NE?

Image Hosted by ImageShack.us (30.06.2005.)
Jesmo li sami?

... no dakle, što je doprinjelo novom Postu:

Početkom serije "Oteti", koja je krenula na program našeg RTL-a, u večernjim satima, ponovno me vratila u razmišljanje o već starim Temama – o nerazjašnjenom;

Serija naime počinje događajima nakon 2. svjetskog rata, 1947. godine u mjestu Roswell, koje je danas i poznato po tome što je tamo "navodno" prizemljio (ili je pao) svemirski brod iliti NLO, što je ustvari i jedini događaj uslijed kojeg nastaje polemika i tek počinju prava zataškivanja općenito o cijeloj toj Tematici uopće!

Zašto se naime nastoji i prikriti tako nešto iliti i dan danas tumačiti da se tako nešto niti nije dogodilo, kad se već dugi niz godina zna i otkrili su se podaci, a postoje i slike, koje su procurile o tome događaju. Naime "ako" se već onda (47.) znalo da su prilikom pada te letjelice ili što je već god bilo, pronađena "tijela", ćije su fotografije nekako kasnije procurile i obznanjene u javnosti, nejasno je zašto se i dan danas o tome govori sa "Hush, hush ... Top Secret!!!"

Jednom sam prilikom i bio napisao u jednom postu, kako je napredak, više u biti Vojne avijacije negoli civilne itekako uznapredovao i to naglim skokom, odjednom pokazujući zrakoplove u vojnoj industriji, sa unazad odmah nakon 2. rata, ubrzo Lovci sve više mijenjaju oblike, kako krila tako i samog tijela, te neki postaju i "nevidljivi" za zemaljske radare, primjenjujući "novu" tehnologiju u samoj oplati aviona i cijeloj konstrukciji.

Mislim, svatko malo iole inteligentan, ili kome imalo sine "buba u glavi", mogao bi u sebi razviti sumnju u tako nagli preokret u Vojnoj industriji općenito, a kamoli samo u "zrakoplovnoj"... i pomisliti da tu nešto pomalo jel ... "miriše"

2. razlog je nastao gledanjem novopridošlog Filma u Cinestar kina:
"Nacionalno Blago – Knjiga Tajni"

... u njemu se naime otkriva da u posjedu Predsjednika Amerika, postoji "Knjiga", koja se prenosi od jednog Predsjednika do drugog, i koja je samo za njegove Oči, te koja sadrži sve Tajne iz američke Povijesti, od samog razvijanja i postanka do dan danas.
Naime, u njoj, normalno također piše i sve o poznatom atentatu na Keneddyja, koji je još i dan danas ostao nerazjašnjen, iako na njega odavno ukazuju mnogi drugi i dokazi i činjenice, koji proturiječe svemu dotad objavljenom... pa recimo i Pitanje – Spuštanja čovjeka na Mjesec, o čemu također postoji mnogo toga... nadalje famozna Area51, koja datira još odavno iz onog vremena, kad su pali "Roswellovci"... i naravno sve ostalo za što još možda nismo niti čuli...

Sad će mnogi potezati pitanje, govoriti ma daj !! i reći da su to samo patke !?!?
Ha ha ha, ma da!? Ozbiljno?? Ne kužim odakle nas onda samo filaju sa takvim Podacima, na kojima se ustvari i zasniva više-manje cjelokupna Filmska industrija, da li je moguće da Netko ima taj Posao da "izmišlja" tolike stvari, ili Nam polako pokušavaju nešto reći!?

Ma daj... koliko samo ima informacija sa strane, a uostalom Internet je prepun svega!! Koga samo malo zaiteresira ili bar posumnja u nešto od ovoga ili poželi pronaći nešto o bilo čemu "nerazjašnjenom", dovoljno je da otipka traženi Pojam, na bilo kojoj poznatoj Tražilici... Možda nas stvarno "Filaju" štivom za razbibrigu ili da Nas uvijek dovode u nedoumicu... ili možda, samo malo možda ima nečeg u svemu Tome...


Post je objavljen 05.01.2008. u 16:00 sati.