Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Promjena smjera ovog bloga

Iza ovog bloga stoji više od 150 postova. Veliki dio postova je bio posvećen iznošenju detalja moje životne filozofije. I to je u redu, jer smatram da je to temelj o kojem bih mogao bez problema napisati još 100 postova (znači, ovim tempom pisanja pokriti cijelu 2008.)
Međutim, pročitavši Nein komentar na ovaj post, dogodio mi se je jedan klik u glavi. Ne privlači me više pisati toliko "samo" o životnoj filozofiji - već sam dobio motivaciju da krenem jednim drugim smjerom. Osnovna tematika će i dalje biti ista, ali ovo će postati više "how to" blog. Naime, u njemu ću iznositi svoja iskustva, eksperimente i sl. sa različitim tehnikama (npr. Sedona metoda, Work, itd.) i tehnologijama (npr. biofeedback, neurofeedback, brain entraiment, brain tuner) koje ću istraživati i isprobavati u 2008. godini. To je jedno jako široko područje i stvarno sam oduševljen sa svime time što je pred menom. Investirati ću ukupno barem 2000$ u sve proizvode koji me zanimaju i pisati ću o svojim iskustvima, dvojbama i zaključcima u korištenju tih tehnologija. Povremeno ću napisati i neki post posvećen životnoj filozofiji, ali kao što sam rekao - to više neće biti primarni smjer ovog bloga - barem ne do daljnjega.

Ukratko, posvetiti ću se proučavanju tome kako kroz različite dostupne tehnologije što bolje iskoristiti ljudski potencijal. Zbog toga će ovaj blog dobiti više istraživački karakter, a manje blog životne filozofije. Nekome će se to svidjeti, nekome ne - i to je OK.

Prvenstveni cilj mojeg proučavanja će biti da naučim što više kroz eksperimente i praksu. Usputni će biti da privučem ljude koje također to zanima - i koji će u tome prepoznati neki oblik koristi za sebe.
Sam sebi sam laboratorijski miš - na sebi ću testirati različite tehnologije i sa vama podijeliti rezultate tih eksperimenata. U slučaju da u nekom trenutku naglo prestanem objavljivat postove, znači da je neki eksperiment krenuo u krivom smjeru. rofl

Ne znam koliko dobro će mi uspjeti to što sam zamislio sa ovim blogom, no što god napravio - ne mogu imati neugodnih posljedica.

Eto, toliko za sada - pozdrav do sljedećeg posta.

Post je objavljen 04.01.2008. u 11:49 sati.