Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plishani

Marketing

Nešto novo, nešto divlje...

Tjestenina s 4 sira
vrhnje za kuhanje (najbolje je maggle, ono gusto po 8 kn)
luk
češnjak
maslac (ne margarin, baš maslac)
po 10 dkg gaude, dimljenog sira i nekog pljesnivog
žlićica parmezana
papar
sol
bosiljak

Izdinstate luk i češnjak da se skroz raspadne. Dodate sol i papar, vodu te cijelo vrhnje. Dolijevajte vode dok ne bude oko pola litre vode. Dodajte nasjeckane sireve i miješajte dok se ne otope. Ako je pregusto dodajte još vode. Kada prokuha dodajte bosiljak i parmezan i ugasite. Skuhajte tijesto po želi i prelijte sa umakom. Dobar tek.

Samo da se zna i da pokažem koliko sam umišljen, pardon, savršen, znam kuhati i to jako dobro... Hahaha... ma nisam umišljen, ne u tolikoj mjeri :)
Ovo često pravim i stvarno je super, i može biti samo dimljeni sir jer on zapravo i da cijelu aromu jelu. Danas sam kratak jer se spremam za put. Ali idući tjedanvam složim cijeli meni pa cure - slash - dečki iznenadite nekoga...
Puno pozdrava iz bijelih smrznutih i sunčanih Vinkovaca, iz samog srca Slavonije...

Post je objavljen 04.01.2008. u 11:14 sati.