Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepina

Marketing

ANJA

Poštovani gospodine Tvrtko,

javljam Vam se s novom godinom prije svega da bi Vama i Vašoj obitelji, te svim
ovim hrabrim ljudima poželjela puno zdravlja, sreće i zadovoljstva u Novoj 2008. godini.

Također želim Vam reći da sam zaključno sa listopadom prošle godine odgladovala 42 dana po Brojsu, dosljedno provodeći terapiju sa isključivo cca 1,5 dl gotovog soka na dan te dovela svoju tjelesnu težinu na samo 42 kg. Na žalost moj benigni tumor nije se smanjio ni milimetra, te me sad za nekoliko dana čeka operacija.

Poradi svih koji kreću u ovu terapiju želim istaknuti sljedeće osobne zaključke:
- nikad, niti u jednom trenutku terapije pa ni niti u onima kada sam jedva stajala na nogama nisam požalila što sam u sve ovo krenula i što na koncu ipak idem na operaciju, budući da sam sigurna da sam doista napravila sve što je bilo u mojoj maloj ljudskoj moći.
- Iz kontakata sa ostalim ljudima, te proučivši Vaš primjer i dostupnu literaturu, te moj i slučaj gospodina Brace, zaključujem da je terapija djelotvorna kod malignih tumora, dok kod benignih pokazuje neznatne pomake.
- Molim sve koji odluče krenuti u ovu terapiju da svakako razgovaraju sa svojim osobnim liječnikom i zatraže da ih nadzire za vrijeme terapije (što ja, misleći da me neće razumijeti, nisam napravila), i svakako - OVO JE VRLO VAŽNO – naprave krvne pretrage hormona štitnjače. Ako se sijećate, pisala sam Vam o problemima gubitka daha, lupanja srca itd.. koje sam imala već prvih dana provođenja terapije. Ja unatoč istima nisam prekinula post već sam vjerovatno samo uz Božju pomoć izdržala do kraja. Uglavnom, po prekidu terapije kad sam bila u stanju otići do liječnika dijagnosticirana mi je akutna upala štitnjače, zbog čega mi je ovaj post bio izuzetno težak. Uz liječničku pomoć mogla sam izbjeći velik dio problema koji su me pratili tijekom posta.
- Nakon provođenja terapije, unatoč vašim savjetima i pročitanoj literaturi svjesno sam napravila još jednu grešku. Prvih tjedan dana minimilizirala sam unos soli, da bih onda nastavila sa laganom, ali slanijom hranom zbog čega mi su mi počeli oticati zglobovi. Pomogao mi je čaj od brusnice i držanje nogu u povišenom položaju, ali ovo me je zadržalo u krevetu još jedno vrijeme. Zato, oprezno sa soli!
Nadam se da će ova moja iskustva barem nekome pomoći, i zazivam na Vas i sve koji krenu ovim putem Božji blagoslov.
Mislim na vas i držim vam „fige“

Anja (Anja 02.01.2008. 21:59)



Post je objavljen 03.01.2008. u 22:21 sati.