Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/aglococro

Marketing

AGLOCO

Želite bez puno muke doći do novca, aglaco je pravo rješenje za vas!

Aglaco je sistem koji spaja oglašivače i online prodavače na malo sa njihovim potencijalnim kupcima - korisnicima interneta.
Postanite član, download-ajte Viewbar™ te surfajte kako biste to inaće radili! Nije potrebno mijenjati svoje navike!
Viewbar™ će nadgledati vaše surfanje i prema tome prikazivati bitne reklame. Biti ćete plaćeni za svaki sat u kome je Viewbar™ uključen dok surfate (do pet sati u mjesecu). Ukoliko surfate sami kao jedini član zarada je zanemariva no to nije jedini naćin za profit, jer također ćete dobiti postotak za surfanje Vaših prijatelja, koje pozovete da se pridruze aglaco™.
Što se više članova preko Vas ili Vaših referala priključi u aglaco zarada je veća, a to možete izračunati na kalkulatoru zarade kod prijave na aglaco servis.
Vjerojatno mislite da je ovo još jedna u nizu prijevara na internetu no ovaj put ste u krivu. Prijevare se obićno ne osnivaju od strane 15 ljudi, uključujući 8 Stanford MBA, koji imaju partnere u Univerzitetima kao sto su Stanford, Michigan, itd. te kompanijama kao sto su IBM te Wikia.
Pitate se odakle novac dolazi? aglaco™ zarađuje novac za svoje korisnike prodajom reklama koje se prikazuju na Viewbar™, kroz različite podružne programe i redirekcije na tražilice.
Možda zvuči predobro da bi bilo istinito ali izgubiti nemožete apsolutno ništa? Ne morate uložiti ništa osim Vašeg slobodnog vremena dok uključujete nove članove. Uloženi trud je zanemariv ako ga usporedimo sa privilegijama koje dobivate tako što ćete biti član aglaco™.


Registrirajte se sada i zaradite novac

www.agloco.com/r/BBJH4767 link za registraciju


Post je objavljen 03.01.2008. u 16:28 sati.