Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coconutfudge

Marketing

Pokušala sam nekoliko puta napisati novi post jer je već i vrijeme da ga napišem, ali svakoga puta mi je sve bilo zbrda zdola. Ovo je 3. pokušaj i nadam se da ću uspjeti!

Dakle, Novu sam godinu dočekala čvrsto na nogama, slušajući 2 Minutes to Midnight i čašom šampanjca. Vatromet me baš i nije oborio, ali kao da je važno. Neki su doček prespavali, neki pak četveronoške sjedili u snijegu i čudili se moćnom utjecaju alkohola na njihov mozak. Mene ta sudbina, hvala ne znam već čemu, nije zadesila i sretna sam zbog toga.

(nije da svaki put plazim po podu ili čemu već, nekad samo šutim i gledam u prazne flaše)

Sad si baš mislim kako je 2007. brzo prošla. Kako je moj kolega iz zadnje klupe rekao: «Godinu dana si stariji i godinu dana si bliže smrti. Čemu se onda imaš veseliti?» Još 21 dana do mog 17. rođendana!

(za sad mi se sviđa ovo što pišem, možda ispadne nešto iz toga)

Novogodišnje odluke? Nemam ih… Nikada ih ni nisam imala. Nastavit ću sa svojim navikama, možda malo manje nego do sada. Nastojim ostati ista!

Da se na kraju krajeva pohvalim, 22.12. sam imala prvi nastup sa bendom u Roosters Pubu i bilo je super. Malene greške se nisu ni uočile, a bajkeri su bili veseli i htjeli još. Roditelji ponosni, hvale se našim talentima i jedva čekaju drugi nastup da se mogu još hvalisati! Hehe!
Evo vam moje slike:


Image Hosted by ImageShack.us


(kul gitara, kaj ne?! Ha? Ha?)

No, dosta napuhavanja. Ovaj me mjesec čekaju fešte, fešte… Nije da im se baš ne veselim, ali već mi je pomalo dosta i bambusa i pive, a i žestice. Nakon onog petka i konjaka.. huh! Bilo je veselo i sklisko! belj

Nije da sam prevelik fan Iron Maidena, ali na vrijeme sam si kupila ulaznicu, u pomalo pijanom stanju, omamljena votkom. Trčala sam, skakala, došla do Vž toursa čitava i s veseljem otišla pohlepno držeći dvije karte za headbangers pit. Hah!


Image Hosted by ImageShack.us


(molim Boga da s tog koncerta izađem kako sam i ušla, sa suzama radosnicama sretan)

Mislim da bi to bilo to. Spomenula sam ovo najbitnije, inače ima još toga ali mi se neda pisati, naravno. I da, pogledajte film Tenacious D s Jackom Blackom, meni je bio super! I nadam se da ste uživali gledajući malog Pottera i Odaju tajni po ne znam koji put! Do next posta:

Pozdrav od Malog Evil Heavy Ubercool Coconuta!


Post je objavljen 03.01.2008. u 12:45 sati.