Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kabulskeprice

Marketing

FOTKE!

Kuci nemamo struje. Internet nam ne radi, a strop u kupatilu jos uvijek prokisnjava. To znatno usporava sredjivanje slika sa vjencanja, a ne zelim objaviti tekst bez slika.
Ipak, zelim objaviti nesto. Fotke koje sam ranije sredila na racunaru na poslu(I tijekom radnog vremena – zlocesta). Uglavnom su djelo mog supruga. Jedna je moja, a za fotku iz ministarstva financija moram zahvaliti Vesni Stojanovic.

Photobucket

Ova scena je snimljena nedaleko od nase kuce. Cesto smo se pitali sta ovi ljudi rade jedni drugima. Tek nedavno smo saznali da je ovo frizerska ulica.

Photobucket

Zena kucija. Najzivopisniji narod u Afganistanu. Uvijek se oblace sto sarenije mogu, I redovno imaju probusene usi, nos, obrve. Zovu ih jos i romima Afganistana.

Photobucket

Mrkva je najrasirenije povrce u Afganistanu. Koristi se u svim jelima, a glavni je dodatak tradicionalmom kabulskom pilavu. Seljaci pripremaju mrkvu za prodaju u rjecici kod kabulskog zooloskog vrta. Rjecica nije cista.

Photobucket

“Raznjelo nam radnju? Ma koga briga!” Poslije jedno od najgorih eksplozija u Kabulu.

Photobucket

“Hoces i ti malo?” prodavac patlidzana u Heratu doruckuje.


Photobucket

Pita iz hrvatskog restorana “Zadar” u Kabulu. Zeljanica.

Photobucket

Djelo Vesne Stojanovic. Toalet u ministarstvu financija. WC kabine se pored primarne upotrebe koriste i kao cajne kuhinje. Ne smao u ministarstvima nego i u muzejima, radnjicama, bolnicama…


Post je objavljen 03.01.2008. u 06:09 sati.