Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gownja

Marketing

stvari se polako vraćaju na mjesto

možda. ali vjerojatno se samo tako čini. nikad neće sjesti do kraja, onako kao što je bilo. ali onda bismo izgubili ono što smo stekli s vremenom, dok smo se trudili vratiti stvari na staro. a to je stvarno vrijedno. ili se sad tako čini. i sve se vrti u krug. opet i opet. svako vreme ima svoju boju.. ovo se zasad čini bijelo, snijeg je pokrio stvari kojih se boli sjećati, ali samo prividno. one su još tu, i boljet će uvijek. znam.

"bog da, bog uzme.."

hvala.


ovo ti vjerojatno nema smisla. a ako misliš da ima; e, majstore, zajebo si se. gadno. ne znam što htjedoh reć ovim, ima previše tog što bih htjela. ali ne mogu, ne ovako. iako ovo zapravo nitko ne čita. nije me sram.
i nije me strah.
možda malo.
možda..




/nevezano
ono iz prošlog posta, i nije bilo tako teško. što je najgore, navikneš se. a u biti ne želiš. sve prolazi.. dochekali smo i novu godinu, odvojeni. sistem se raspada, odjeb s nečije strane je lansiran; mi preostali nastavljamo. kažu da to tako mora bit. e, pa ne. ne mora, i nije moralo. ali dešava se. a mislili smo da je deseti mjesec zao. ko je još znao šta nas čeka.. svakom po zasluzi. sumnjam da je bilo pravedno./

Post je objavljen 02.01.2008. u 19:38 sati.